Tillbaka till nyhetsarkivet

Tidernas publiksuccé från Vallarna åker på turné

Efter stora framgångar i Göteborg på Lisebergsteatern drar Sveriges buskiselit vidare till Skara efter nyår. Nu står det även klart att den hyllade föreställningen går ut på turné runt om i landet!

Krister Classon står för manus och regi och bjuder på en riktig buskisdeckare. Jojje Jönssons karaktär, den omåttligt populära brevbäraren Dag-Otto Flink, gör comeback och hela buskiseliten samlas på scen. Förutom Dag-Otto får publiken skratta med Siw Carlsson, Ewa Roos, Mikael Riesebeck, Maria Mälson Nystedt, Anna Hallgren samt Gösta Janson.

-Hela året är och har varit fullständigt sanslöst och slår allt jag varit med om. Det är ett rekord som blir svårt att slå. Vi bestämde tidigt att vi inte skulle spara på krutet någonstans. Det är inte varje år man firar 15 år så vår publik är värd det här, hälsar Janne Andersson, producent 2Entertain.

-Kul att intresset är stort. Jag ser inte detta som ett jobb utan ett hedersuppdrag. Jag tror publiken känner av att vi som arbetar med det här tycker att det är så roligt. Det lyser igenom och jag tror folk uppskattar det. Årets föreställning ser jag som en av de roligaste någonsin och värdig ett jubileum, hälsar Krister Classon.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.