Tillbaka till nyhetsarkivet

Premiär Jill Johnson

Äntligen var det dags för premiär av Jill Johnsons första krogshow ”Jill” på Hamburger Börs. Showtic-Tv var på plats för att bevaka premiären och känna på stämningen bland kändisarna på röda mattan.

Jill Johnson är högaktuell just nu. Inte bara med sin hyllade programserie på SVT, Jills Veranda, utan också med premiären på hennes alldeles egna krogshow ”Jill” på Hamburger Börs i Stockholm. Och naturligtvis var Showtic-TV på plats och bevakade den kändistäta kvällen.

Repetitionerna har pågått sen innan jul och förväntningarna på Jills första krogshow har varit stora. Enligt premiärpubliken infriades de med råge. Jill har en låtskatt som är imponerande och publiken fick höra både väntade och oväntade versioner på Crazy in Love, Kärleken är och Desperado m.fl.

Lars Wallin har gjort kostym och Sveriges egen Mr Showbiz Hans Marklund står för regi och idé. På premiären kunde vi se Peter Jöback, Johan Rehborg, Shirley Clamp, Molly Zandén, Orup, David Lindgren och Henrik Schyffert. Kolla in reportaget här för spännande intervjuer och stjärnglans.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.