Tillbaka till nyhetsarkivet

Premiär #Revyn – Lisebergsteatern

Urpremiären för #Revyn är avklarad och den nya föreställningen mottogs på allra bästa sätt!

Det är verkligen premiärtider nu och i fredags (den 31/1) var det dags för #Revyn på Lisebergsteatern i Göteborg. Claes Månsson, Annika Andersson, Jessica Andersson har teamat upp med Tobias Lundqvist och Johan Sjöqvist och regissören Erik Ståhlberg. Claes Månsson har i ett flertal intervjuer sagt att han vill göra något som håller lika hög klass som Lorry men nu på ett nytt och modernare sätt. Och om man ska tro recensioner och publikreaktionerna så har de verkligen lyckats.

Det var många Göteborgsprofiler inbjudna och stämningen innan ridån gick upp var förväntansfull och positiv. När väl föreställningen var slut kunde inte applåderna sluta och Showtics utsände hade redan fått träningsvärk i mage och kinder av allt skrattande. Föreställningen har ett fint tempo och ensemblen imponerar med perfekt tajming och träffsäkra komiska såväl som musikaliska nummer. Förutom en härlig ensemble ackompanjeras man av en svängig orkester och häftig scenografi i form av stora digitala så kallade led-skärmar. Modernt, roligt och nyskapande säger vi.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.