Tillbaka till nyhetsarkivet

Labero på The Theatre – biljetter släppta!

Inferno till Göteborg och The Theatre

Joe Labero spelade för utsålda hus på Hamburger Börs i höstas och nu är det dags att förtrolla resten av Sverige. Just nu är han ute på stor Skandinavienturné. Och som ni säkert läst sen tidigare fortsätter Labero i höst på Gothia Towers nybyggda The Theatre i Göteborg. Showtic-TV blev i höstas exklusivt hembjudna till den världsberömda magikern Joe Labero och hans vackra herrgård för lite söndagsfika. Det bjöds på gott kaffe, magi och en trevlig pratstund i det soliga vädret. Hör honom berätta om nya showen Inferno, bästa tricken och om första gången han stod på scen.

Showtic-TV blev exklusivt hembjudna till den världsberömda magikern Joe Labero och hans vackra herrgård för lite söndagsfika. Det bjöds på gott kaffe, magi och en trevlig pratstund i det soliga vädret. Hör honom berätta om nya showen Inferno, bästa tricken och om första gången han stod på scen.

Labero Show

Joe Labero är magikern med stort M och har en lång karriär bakom sig. Det stora genombrottet kom redan 1991 på Berns Salonger med showen A Magic Night. Succén var ett faktum, framgångarna avlöste varandra och han stod på scen världen över. Han har under karriären blivit belönad med en Merlin Award av sina magikerkollegor, som kan jämföras med en Oscarsstatyett. Med en blandning av illusioner, magi och humor kommer alltså Labero nu tillbaka till Sverige och Hamburger Börs med showen Inferno.

I det här avsnittet berättar Labero om nya showen, motorsågar och vad det är som är så trollbindande med eld. Det bjuds på magi och vi pratar om vad som egentligen gick snett första gången han stod på scen. Labero avslöjar också sina favorittrick, exklusivt för Showtic. Det här vill ni inte missa!

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.