Tillbaka till nyhetsarkivet

Phantom of the Opera biljetter

Phantom of the Opera är en av de mest klassiska musikaluppsättningarna som har satts upp och den har spelats på så gott som samtliga av de största musikalscenerna i världen, det är officiellt att Fantomen på Operan kommer till Sverige och Cirkus i Stockholm hösten 2016. Biljetterna släpps hösten 2015.

Det är 30 år sedan urpremiären i London för Andrew Lloyd Webbers musikalklassiker. Peter Jöback har hyllats i huvudrollen som ”Phantom” i såväl London som New York och han kommer även göra rollen i den svenska uppsättningen. Arbetet med att tillsätta resterande ensemble är redan i full gång, innan sommaren hölls en välbesökt audition där 900 begåvade artister och dansare gjorde allt för att få drömrollen i denna musikalklassiker. Kraven på ensemblen kommer vara stora då flera av rollerna b.la. kräver operaskolade röster och dansare som är balettskolade. Ensemblen består av 38 personer totalt.

Här kan du boka biljetter till musikalen i Stockholm när de släpps under hösten 2015. Fantomen på Operan eller ska man säga Jöback på Cirkus? En sak som är säker är att det här kommer vara musikalen på allas läppar under 2016! Musikalen som kommer göra att sanna musikalfantaster och flera därtill reser land och rike för att få möjligheten att avnjuta denna musikalupplevelse.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.