Tillbaka till nyhetsarkivet

Grymma recensioner för Orup – Viva la pop på Hamburger Börs

Orup får in en riktig fullträff med sin nya show ”Viva la Pop” och recensenterna ger honom lön för mödan. I höst blir det garanterat allsång på Börsen när Orup bjuder på några av alla sina hits genom åren.

Är ni redo? Nu är i vilket fall Orup mer än redo för en riktigt maxad höst på Hamburger Börs. Publik och recensenter är helt överens om att showen håller absolut toppklass och superlativen haglar verkligen över Orup och hans ”Viva la Pop” -ensemble. För att ni skall få en inblick i vad som händer på Börsen om kvällarna i höst så klipper vi in ett litet målande citat ifrån Aftonbladets recensent Markus Larsson:

Publiken äter ur hans händer, tvättar hans Mercedes Benz och jobbar extra som föreställningens kör. Det femte plustecknet står precis utanför dörren och vinkar”.

Huvudpersonens låtskatt sträcker sig över flera decennier och Orup lyckas få med de allra bästa av sina verk. Det tar inte lång tid för den höga stämningen att infinna sig och Orup river i ett glödande tempo av sina hits med god hjälp av ett ruggigt starkt 12-mannaband. Tillsammans med ensemblen får artisten snart sina gäster att både sjunga och dansa. Dansar gör Orup och hans ensemble – genom hela showen – och koreografin smittar av sig. Det är lite modernt, och mycket mer fest i Orups nya show varför namnet på showen ”Viva la Pop” alltså är mer än bara en slogan. Orup firar nämligen av popen som ingen annan och ikväll blir inget undantag! Let the show begin…

Röster om Orup & ”Viva la Pop”

”Det är underhållande från start till mål” Anders Nunstedt – Expressen
Hela artikeln hittar du här.

”Orups premiär är dansande nära högsta betyg” Markus Larsson – Aftonbladet
Läs hela artikeln på Aftonbladet.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.