Tillbaka till nyhetsarkivet

5-snabba med Sussie Eriksson

Sussie Eriksson är just nu aktuell i R.E.A. 15 års jubileum på Intiman i Stockholm. Tillsammans med komikerna Rachel Mohlin, Ola Forssmed och Andres Lundin. Showtic har träffat Sussie och lärt känna henne lite bättre genom att ställa 5 snabba frågor. För att höra Sussies ljuva stämma och se förstklassiga imitationer besök Intiman i Stockholm nu i höst.

Vilket är ditt roligaste R.E.A minne?

Det var ett öppningsnummer vi gjorde där ridån snabbt försvann och vi kom ingungandes i gungor på scenen till en häftig punklåt. När vi satt där och gungade kände vi oss så tuffa och snygga, men när vi sen fick se detta på film så ser det mer ut som vuxna människor som leker i lekparken.

Vilken person är roligast att imitera?

Jag har haft väldigt roligt med Malou Von Sievers och även med Maria Montazami. Tex. När extremt morgontrötta Malou möter mer pigga och allerta personer så blir kontrasten väldigt rolig.

Har du ångrat någon imitation?

Ångrat har jag inte gjort. Men jag skulle imitera Jenny Widegren, tjejstjärnan i Bounce, i ett coolt dansnummer. När jag ställer mig på scenen och det Inte blir en reaktion i salongen så undrar man väl mad man utsätter sig själv för.

Finns det någon person som är omöjlig att imitera?

Nej, man kan alltid hitta någon egenhet i alla som man kan ta fasta på och göra något av som gör att folk känner igen.

Vem hade du velat se göra en parodi av dig?

Rachel Mohlin, såklart! Höll på att säga Anders Lundin först men ändrade mig!

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.