Tillbaka till nyhetsarkivet

Orup Biljetter – aktuell på Rondo i Göteborg

I år är det verkligen Orups år. Biljetterna till Viva la pop på Hamburger Börs sålde slut i ett nafs under och hösten  på Rondo lär inte bli sämre. Thomas Eriksson, mer känd som Orup, är popkungen med stort P och med hits som ”Jag blir hellre jagad av vargar”, ”Regn hos mig ”och” Upp över mina öron ” har Orup blivit en av svenska folkets absolut mest älskade artister.

Orup deltog även i 2014 års upplaga av succéprogrammet ”Så mycket bättre” på tv4. Där blev han snabbt en favorit i gänget och fick Carola att brista ut i tårar när han genomförde sin version av Carolas låt ”Främling”.

Det är fullt upp för Orup som såld slut Hamburger Börs i våras som med sin alldeles egna show ” Viva La Pop” på Hamburger Börs. I höst är succéshowen aktuell på Rondo i Göteborg och det kan man nog räkna med att Orup drar fulla hus kväll efter kväll även den här gången. Artisten bjuder publiken på en stark musikupplevelse med tidlösa popklassiker och ett stort antal av Sveriges största hits genom tiderna, allt paketerat på ett nytt och smart sätt.

Musiken står i fokus och med sig på scen har Orup några av Sveriges mest skickliga musiker. Tillsammans får de snabbt upp publiken på fötter och när kvällen är slut är det ingen som lämnar Börsen besviken. Vi skickar med en stark rekommendation att boka in en helkväll tillsammans med Orup och hans gäng.

Orup med Viva La Pop har fått fina betyg från både Expressen och Aftonbladet och det råder full biljettrusning, dessutom har det släppts extraföreställningar fram till den 16 maj.

”Orups show är dansande nära högsta betyg ” – Aftonbladet

” Det är underhållande från start till mål” –  Expressen

Här kan ni se ett webb-reportage från premiären av Orup – Viva La Pop

Läs mer och boka biljetter till Orup – Viva La Pop.>>

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.