Tillbaka till nyhetsarkivet

Danny på The Theatre – Mat och show i perfekt harmoni!

https://showtic.se/content/uploads/2018/01/danny-gothia-highres-1-av-1-3-4000x2785.jpg


Du har väl inte missat att den mest omtalade dinnershowen kommer till stan? Danny intar snart scen på The Theatre.

Det har knappast undgått någon att middagsshowen gör en storslagen comeback bland landets nöjesetablissemang. Artister står i kö för att få sätta upp sin egen show och publiken, av biljettrycket att döma, ger tummen upp för middag + show, elegant förpackat under en kväll med sociala förtecken.

–Det här är en show med extra allt, en möjlighet att få ge min publik av alla mina scenfantasier. För mig är det den ultimata spelplatsen – inga kompromisser, säger Danny Saucedo.

Danny Saucedo Show spelas nu för fulla hus på Hamburger Börs i Stockholm - för tredje säsongen! Under våren äger han scenen på The Theatre – Gothia Towers. Förutom att han är en av Sveriges mest mångfacetterade artister, bjuder Danny under kvällen på en fartfylld agenda. Smakerna och intrycken börjar redan innan han intar scen.

https://showtic.se/content/uploads/2017/09/danny-15fotojimmymillblad-600x320.jpg

"Jag inspireras av Danny, hans nyfikenhet och känsla för detaljer och känsla. När vi planerar och skapar vår dinnershow från köket, handlar det mycket om att knyta samman det som serveras på tallriken med det som artisten levererar på scen, säger Krister Dahl, Köksmästare på The Theatre."

Till Dannys show har Krister och hans team komponerat en nytänkande och modern meny. Till och med artisten själv har varit med och inspirerat.

–Efter några samtal mellan mig och Danny började menyn ta form. Jag har lyssnat mycket på hans tankar om mat och miljö och det återspeglas i fräscha och krispiga rätter. Grönsaker och en smakbild från Asien har en central roll, berättar Krister Dahl.

Inför förberedelserna av Göteborgs-showen avslöjar Krister att Danny har en favoriträtt på menyn, en rätt som också intar scen.

https://showtic.se/content/uploads/2017/09/danny-8fotojimmymillblad-600x320.jpg

–Förrätten är hans klara favorit, smaken och presentationen av den. Som kvällens första nummer har vi valt att servera en rätt som bygger på en Romanesco. Utan att avslöja för mycket så är det värt att nämna att rätten även har en roll i showen.

Den 29 mars intar Danny Göteborgsscenen och spelar fram till 5 maj i vår. Missa inte årets stora snackis och ta med nära och kära på en oförglömlig kväll.

SNABBFAKTA
Danny Saucedos Show

När? Spelas i Göteborg från och med 29 mars - 5 maj 2018

Var? The Theatre – Gothia Towers, Göteborg
Dinner Show 3-rättersmeny
Förrätt
Romanesco
Picklad korianderromanesco med rökt shiitakesvamp
smaksatt med soja och ingefära. Serveras med gräslöksemulsion och friterat sjögräs

Varmrätt
Make your Soft Bun
Laxrygg glaserad med hoisin och ponzu. Serveras med softbuns, fried rice, kimchi, chilimajonnäs, koriander och picklade grönsaker.
(Vegetariskt alternativ finns)

Efterrätt
Sweet Pineapple
Mörk chokladmousse med ananas- och limesorbet.
Karamellbakad ananas med rostad kokoskaka samt puffat bovete.

https://showtic.se/content/uploads/2017/09/danny-7-min-600x320.jpg

Psst… Danny! Ta oss igenom kvällen!

"För de ätande gästerna börjar upplevelsen direkt i entrén där de möts av en DJ som spelar skön musik och succesivt höjer temperaturen. Man bjuds på en helt grym meny som Krister Dahl och jag har lagt grunden till. Bargästerna som kommer senare, kommer att mötas av ett ordentligt party. Sen börjar showen och det får man ju själv uppleva på plats… (*skratt*) Men jag utlovar en fest i kombination med några budskap som jag hoppas går rakt in i hjärtat."

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.