Hösten har kickat igång och så har även flera av våra föreställningar. En del har precis haft premiär och några väntar i de nära kulisserna. De fina recensionerna har än så länge slagit i taken och vi är glada att kunna erbjuda dig en höst av så kvalitativ underhållning som denna. Vilken föreställning faller ditt val på?


PREMIÄRER

Höstens härliga föreställningar, shower och musikaler som nu äntligen har dragit igång med sina premiärer.

Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo I höst blir det festligt, folkligt och fuldans, så klart!
Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa du sent kommer glömma, med alltifrån sketcher till skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”.

Eric Gadd - OMG Soulkungen Gadd med ett helt nytt sting
Förra veckan hade Eric Gadd premiär på Hamburger Börs, och vilken succé det blev både av kritiker och publik! Detta är Dinner Club och soulparty tillsammans med ett tungt niomannaband i Erics första egna scenshow OMG på Hamburger Börs. En 90 minuters soulshow med ös från början till slut inkluderat en meny signerad artisten själv utlovas.

"Eric Gadd gör krogshow med både stil och hjärta" - AFTONBLADET
"Eric Gadd lyckas få till en fullträff i folklig soulmagi" - SVENSKA DAGBLADET
"Absolut ljuvlig" - DAGENS NYHETER
"Kaxig krogshow" - DAGENS NYHETER
"Praise Gadd! Gå och se! Det är en order" - ORUP

Musikalen Ghost Den Oscarsbelönade filmen - nu på scen!
Musikalen GHOST hade en bejublad premiär på China Teatern i förra veckan. Med låten ”Unchained melody”, från filmens ikoniska drej-scen, som grund har bl.a. Dave Stewart från popgruppen Eurythmics komponerat låtar som vackert bär fram storyns dramatik, humor, häpnadsväckande illusioner och kärlek. Den svenska versionen tar den skönsjungande duon Peter och Bruno tillbaka till China Teaterns scen - denna gång förstärka med en av Danmarks absolut starkaste sångröster - Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Allt toppat med en av Sveriges bästa soulröster - Gladys Del Pilar i den komiska rollen som Oda Mae Brown.

"Fartfylld spökhistoria som roar" - AFTONBLADET
"Fenomenala akrobatiska dansare" - EXPRESSEN
"Extremt proffsig, snygg musikal" – BORÅS TIDNING
"En stor och magisk upplevelse" – ESKILSTUNA KURIREN
"Komisk tajming...rörande och visuellt mycket tilltalande" - DAGENS NYHETER

The Sound of Music En förtrollande upplevelse för hela familjen
The Sound of Music är en sann berättelse om den glada, älskvärda och nyfikna guvernanten Maria som totalt förändrar livet för Georg von Trapp och hans 7 barn genom att bland annat föra in musik och glädje i deras vardag igen. Musikalen utspelar sig i 1930-talets Österrike innan nazisternas intåg.

”BRILJANT FAMILJEMUSIKAL som vågar ta ställning - och vara rolig!” - Kulturvinden
”DET STRÅLAR om Sara Axelsson” - DN
”EN FANTASTISK FÖRESTÄLLNING av en välkänd historia och musikal” - TEATER STHLM
”Barnartisterna drivna och spelglada i många sångnummer” - SVD

Så som i Himmelen Succéfilmen Så som i Himmelen blir hyllad musikal
Föreställningen hade förra veckan premiär på Oscarsteatern och kritikerna och publiken har varit enade – musikalhistoria har skrivits. Den älskade historien om dirigenten Daniel som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören har med nyskriven musik av Fredrik Kempe blivit en ny musikalpärla att älska och hänföras av. I huvudrollerna ser vi de nya stjärnskotten Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, folkkäre Björn Kjellman (stand in för Morgan Alling till nov), världsstjärnan Malena Ernman, Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl.

"VÄRLDSKLASS… allt är proffsigt och imponerar" - AFTONBLADET
"STRÅLANDE… en rejäl publiksuccé" - EXPRESSEN
"Mäktig musikal… svensk klassiker som bör få långt liv" - AFTONBLADET
"Befriande humor" - SvD
”Ensemblen lyfter mot himlen” - Sydsvenskan

Peter Jöback - Med hjärtat som insats En färgstark, dramatisk och musikalisk resa på Cirkus i Stockholm
Genom Peter Jöbacks olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, Paris, New York, London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

”Han visar vilken stjärna han är”/EXP
”Kan en svensk show bli bättre?” /Kai-Martin
”Förstklassig show med stil”/På scen
”Helt makalöst vacker och snyggt”/QX

Golden Hits - Festernas Fest En helkväll med mat, show och nattklubb!
Höstens nya show med tillhörande retroinspirerade trerättersmeny har haft premiär! Här serveras ni 90-talsklassiker som tex Britney, Backstreet Boys, Dr Alban och många fler. Dessutom utlovas ett riktigt nattklubbsröj och det bjuds på “Fiesta à la Mexico” och “Voodoo Metal” med tunga hits från bland andra Metallica och Iron Maiden. Festernas Fest är en galet rolig festkväll – det hör ni ju själva!

Några recensioner från reco.se
Jenny L skrev om Golden Hits
"Full pott! Jättetrevlig personal, otroligt proffsiga på att sjunga dansa och underhålla och den bästa servicen man kan få, maten var så otroligt god kan varmt rekommenderas. En kväll som min kille och jag kommer leva länge på, tack!"

Mia Marjatta F skrev om Golden Hits
"Showen var helt fantastisk! Kunde inte varit bättre!"

Wallmans Stockholm Hösten – Alltid lite bättre på Wallmans
Nu har Wallmans heta, nya show haft premiär och lovorden strömmar in från gästerna! Den tillhörande menyn för hösten är en fantastisk kavalkad bestående av våra maträtter som fått de absolut högsta betygen från våra gäster genom åren – ”The Very Best of Wallmans” med andra ord. Den serveras i vanlig ordning av våra stjärnor som även levererar en show både på scen och runt om i lokalen.

Pilsner & Penseldrag Sverigeturné Humoreliten från Vallarna åker ut på Sveriges vägar
Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård. Ni kommer bjudas på kärlek, gapskratt, pilsner och penseldrag (jodå) samt en hel del sång när detta skrattsäkra gäng tar plats på scenen.

The Concept Underhållning utöver det vanliga
Välkommen till en mycket underhållande helkväll i Göteborg! På The Concept serveras du en spännande flerrättersmeny komponerad av prisbelönte kocken Jesper Bogren som du avnjuter medan DJ:s, artister och akrobater adderar till upplevelsen. Intensiteten i kvällen ökar stadigt för att fortsätta & kulminera i en nattklubbsupplevelse i spännande inredda lokaler. Med fantastiska råvaror välkomnar vi dig till en Shared Dining-upplevelse med hjärtat i detaljerna.

Några recensioner från reco.se
Robert U skrev om The Conceptz
"Fantastik mat och grymt duktiga artister/aktörer. The concept Göteborg är en perfekt present/festkväll för familj och vänner. Köpte detta till min mors 70års dag. Hon blev lyrisk efter vårt besök."

Isabelle G skrev om The Concept "Vilken helkväll The Concept bjöd på med hög service, bra annorlunda underhållning och fantastisk mat... måste upplevas! Försökte fånga det på kort men du måste va där själv."

DubbelTrubbel - Lisebergsteatern Skrattfest med trubbel i höst på Lisebergsteatern
Den prisvinnande farsklassikern DubbelTrubbel får nu nytt liv på Lisebergsteatern i höst, en underhållande och fartfylld 70-tals fars med massor av kärlekstrubbel. Gifta, vänner, älskare och älskarinnor samsas alla under ett och samma tak, lyckligt ovetande om varandras roller.
Ensemble Thomas Petersson, Birgitta Rydberg, Pär Nymark, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell och Anna Rydell.

KOMMANDE PREMIÄRER

Höstens föreställningar som snart har premiär.

Alcazar - 20 years of disco - mission completed Disco, dans och nostalgi
I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Nu meddelar Alcazar att 2018 blir deras sista år tillsammans. Det är med tårar vi säger farväl till Tess, Andreas och Lina, men vi har också blivit lovade att deras sista turné tillsammans kommer bli något utöver det vanliga. Det sista året tillsammans inleddes med en release av splitternya låten ”In the name of love”, som dessutom är officiell Europride-låt.