DET ÄR PREMIÄRYRA PÅ SHOWTIC!

Nytt år betyder premiärtider, 2018 bjuder på såväl nya som välkända shower och upplevelser. Hann du inte med allt du önskade under hösten? Det finns fortfarande möjlighet att se årets scenshow The Book of Mormon på China Teatern och hyllade Danny Saucedo är kvar i Stockholm ett tag till..

De röda mattorna är utrullade och fjädrarna putsade, det kommer bli många skratt när Dorsin tar sig an hela åtta roller i Gentlemannen på Oscarsteatern. Dessutom har Ledin landat på Rondo i Göteborg - det är SKARPT LÄGE!

Välkomna på sprakande premiäryra!

Tomas Ledin - Skarpt läge - Rondo Ledin hyllas av press och publik

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas Ledins alla odödliga hits står i centrum.
Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.
Gentlemannen - Oscarsteatern Missa inte chansen att se Henrik Dorsin i åtta olika roller i vårens Monty Python-doftande musikal!

En musikalisk, fartfylld och skrattframkallande handbok i kärlek och mord. Premiär 25 januari för detta finurligt underhållande lilla mästerverk där vi följa gentlemannen Monty (Dramatenstjärnan Andreas T Olsson, bl a Sufflören) på en hisnande tur av dråpliga dråp bland sina galna släktingar, där alla åtta karaktärer spelas av Henrik Dorsin som får briljera med hela sitt sprudlande spektrum. Montys kärlek slits mellan Phoebe (Emmi Christensson) och Sibella (Sara Jangfeldt). Som en lyxig bonus i andra akten dyker Suzanne Reuter upp som den bitska Lady Eugenia. Låt Oscarsteatern bjuda dig på en sprakande rolig musikalkväll!

Spelas endast våren 2018!

Danny Saucedo - NU - Hamburger Börs Press- och publiksuccé utan dess like

Succéshowen NU med Danny Saucedo har spelat för utsålda hus under våren och hösten på Hamburger Börs. Snart är det sista chansen att se den omtalade showen i Stockholm.
Publiken och pressen har jublat ikapp, biljetterna har rusat iväg och succén är ett faktum. Efter ett makalöst publiktryck följt av idel lovord har showen förlängts på Hamburger Börs i Stockholm. 18 nysläppta shower t.o.m. 24 februari 2018 i Stockholm.
The Book of Mormon - China Teatern Skratten fortsätter att eka kring China Teatern

Stolta vinnare av Det svenska humorpriset 2017 för ÅRETS SCENSHOW. Den hyllade musikalen The Book of Mormon spelas torsdag - söndag t.o.m. 24 mars, 2018.

I huvudrollerna ser vi Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost.

Golden Hits The Show must go on,

med en ny, riktigt rolig publiksuccé – Rockshowen 2.0. Den 9 februari river Golden Hits igång med tyngre rockhits och ännu hårdare läder på övre plan. Det blir kult, det blir glam och toner som når till taket. Gör en helkväll på Golden med trerätters middag, ny show, grym nattklubb och härlig karaoke.

Welcome to the jungle!
Wallmans Stockholm Svensk lyx i nya smaker

Wallmans startar år 2018 med nya, lyxiga smaker i menyn och denna gång kommer inspirationen från det svenska köket. Här lockar de fram det finaste ur våra klassiska rätter och kryddar det med en modernare tvist. Upplev de goda smakerna ackompanjerat av en fantastisk show i världsklass.

Welcome to Sweden – Welcome to Wallmans.

The Sound of Music - Intiman En av musikalvärlden största succéer

The Sound of Music är en sann berättelse om den glada, älskvärda och nyfikna guvernanten Maria som totalt förändrar livet för Georg von Trapp och hans 7 barn genom att bland annat föra in musik och glädje i deras vardag igen. Musikalen utspelar sig i 1930-talets Österrike innan nazisternas intåg. Österrikiska Maria vill bli nunna men passar inte in i klosterlivet. Maria får därför uppdraget att vara guvernant till barnen von Trapp. En glädjefylld kärlekshistoria, kantad av spänning och härlig musik.
Minns du mig? - Turné Efter att ha sålt ut Lisebergsteatern under hösten åker Annika & Thomas på Sverigeturné

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.
På scen får ni se humorproffsen Thomas Petersson, Annika Andersson, Robin Stegmar och Joanna Ericsson.

Soldat Fabian Bom - Rosers, Skara & Lisebergsteatern Stående ovationer på ett fullsatt Rosers i Skara på premiären

Efter den lyckade premiären på Rosers Salonger i Skara på Trettondagsafton laddas det nu om för premiär på Lisebergsteatern i Göteborg den 2 februari.

Soldat Fabian Bom spelar på Rosers i Skara t.om. den 28 januari och på Lisebergsteatern 2 februari - 28 april

Jojje Jönsson ikläder sig rollen som Nils Poppes kultförklarade figur Fabian Bom, en av århundradets mest älskvärda personligheter. Med sin otroliga pliktkänsla, sprudlande humör och galna upptåg har han tillsammans med sina vänner.