Äntligen premiär för vårens heta shower!

Det råder premiäryra hos Showtic och hyllningarna till Ola Salo, Sanna Nielsen och vårens andra ur- och nypremiärer rullar nu in. Du missar väl inte att boka biljett!
Ola Salo - It takes a fool to remain sane PREMIÄR
Torsdagen den 24 januari hade Ola Salo premiär för sin första egna show It takes a fool to remain sane på Rondo i Göteborg. Showen hyllades till skyarna av både publik och press, med idel fyror och femmor i betyg. Men så är ju Ola Salo en scendomptör, som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.
Sanna Nielsen - "Mitt Sanna Jag" PREMIÄR
Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Celine Dion, Diana Ross och många fler. Det blir en show deluxe och en kväll med fest, glädje och massor av kärlek till musiken. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige främsta musiker med manus av Camilla Läckberg och i regi av Vera Prada bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.
Bagage - En kärleksfull komedi om det vi bär med oss PREMIÄR
Bagage - Se Annika Andersson och Gustaf Hammarsten med flera i denna skrattfyllda och värmande komedi. En kärleksfull och rolig teaterupplevelse om hur ett nyfiket rotande i en okänd människas bagage kan leda till utvecklande insikter över innehållet i ens egna bagage. Vad är det vi släpar med oss genom livet egentligen?
Musikalen Ghost NYPREMIÄR
Musikalen Ghost hade en bejublad nypremiär den 10 januari på China Teatern i Stockholm. Den publik- och kritikerrosade musikalen spelas endast till den 23 februari så skynda dig att köpa biljetter. Den Oscarsvinnande kärlekshistorien i 90-talsfilmen GHOST kan nu för första gången upplevas på en scen i Sverige. Se Ghost som musikal!
Wallmans Stockholm SÄSONGSPREMIÄR
Succén fortsätter! Vår nya, publiksuccé till show bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!
Pippi på de sju haven KOMMANDE NYPREMIÄR
Efter julens publiksuccé är det nu dags för NYPREMIÄR den 16 feb på Intiman. Missa inte detta spännande och roliga familjeäventyr där vi får följa med Pippi och hennes kompisar Tommy och Annika ut på äventyr där de får slåss mot sjörövare och överlista Jocke med kniven och Blod-Svente. Spelar hela våren fram till 14 april.
Eric Gadd - OMG TURNÉPREMIÄR
Publik -och kritikerhyllade succéshowen med Eric Gadd! Ett måste att få uppleva! Gadd bjuder på en helkväll med Dinner Club och fest från början till slut. Nu tar han med sig sin hyllade show ut på vägarna och under våren spelar han på utvalda konserthus och arenor med ett längre stopp på Trädgår'n i Göteborg.
The Concept SÄSONGSPREMIÄR
The Concept är en Dinner Club som öppnar redan kl 19.00. Då är du välkommen att ta en drink i baren innan middag, show & underhållning drar igång. Intensiteten i kvällen ökar sedan stadigt för att fortsätta & kulminera i en nattklubbsupplevelse i spännande inredda lokaler.
Så som i Himmelen NYPREMIÄR
En av svensk filmhistorias mest älskade filmer hade nyligen nypremiär på den hjärtevärmande musikalversionen som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sitt skådespeleri, sina sångröster, sin energi och individualitet. En nybliven musikalklassiker!
Golden Hits SÄSONGSPREMIÄR
Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. De har allt. Två olika shower med tillhörande trerättersmeny och hela tre dansgolv som spelar musiken du helst dansar till i ditt egna vardagsrum.
DubbelTrubbel TURNÉPREMIÄR
I en lyxig sommarstuga utanför Göteborg har Sven-Erik planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta. Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Vad kan gå fel? Allt visar det sig.
The Sound of Music NYPREMIÄR
The Sound of Music blev en storsuccé under vår och höst när den spelades på Intiman i Stockholm. Nu gör den publik- och kritikerrosade musikalen exklusivt gästspel, endast tre helger, på Falkenbergs Stadsteater 26 april till 12 maj.