Boka din hela din nöjesupplevelse hos oss

På Showtic bokar du enkelt och tryggt hela din nöjesupplevelse – biljetter till teater, musikal och show runt om i Sverige och Köpenhamn med 100% originalbiljetter. Dessutom kan du genom förmånliga avtal via Showtic boka hotell och tåg i samband med din bokning.

Du bokar ditt showpaket genom att först välja föreställning och boka dina biljetter. När bokningen är genomförd kan du ta del av hotellebjudanden som Showtic kan rekommendera genom sitt samarbete med Elite Hotels och tåg via SJ.

 

Bo på hotell och åk tåg i samband med ditt teater, show eller musikalbesök

Bo hos Elite Hotels Elite Hotels erbjuder centralt belägna kvalitetshotell – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär varav de flesta återfinns i varsamt restaurerade byggnader. Ambitionen är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa en varm, ombonad och komfortabel miljö.
SJ - ta tåget till din nästa upplevelse! Res med SJ till ditt nästa teater, show eller musikalbesök!

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Därmed skapas möjligheter för människor att bo, arbeta/studera och uppleva underhållning på olika platser och resa på ett enkelt och hållbart sätt.