Boka din hela din nöjesupplevelse hos oss

På Showtic bokar du enkelt och tryggt hela din nöjesupplevelse – biljetter till teater, musikal och show runt om i Sverige och Köpenhamn. Dessutom kan du genom förmånliga avtal boka hotell i samband med din bokning.

Du bokar ditt showpaket genom att först välja föreställning och boka dina biljetter. När bokningen är genomförd kan du ta del av hotellebjudanden som Showtic kan genom sitt samarbete med Scandic och Elite Hotels kan rekommendera.

 

Bo på hotell i samband med ditt teater, show eller musikalbesök

Bo hos Scandic Scandic är den största hotelloperatören i Norden med ett nätverk av 224 hotell fördelat på närmare 42 hotellrum i sju länder. Med allt från renodlade mötes- och konferenshotell nära flygplatser till centralt belägna hotell med populära restauranger. Hos Scandic är möjligheterna att mötas oändliga. Påbörja din sökning av hotellrum direkt nedan, därefter kommer du skickas till Scandics webbsida där du slutför din bokning. Observera att all information och kontakt gällande hotellbokningen sker direkt med hotellet.

Bo hos Elite Hotels Elite Hotels erbjuder centralt belägna kvalitetshotell – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär varav de flesta återfinns i varsamt restaurerade byggnader. Ambitionen är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa en varm, ombonad och komfortabel miljö.

Transport till din nästa upplevelse

SJ - ta tåget till din nästa upplevelse! Res med SJ till ditt nästa teater, show eller musikalbesök!

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Därmed skapas möjligheter för människor att bo, arbeta/studera och uppleva underhållning på olika platser och resa på ett enkelt och hållbart sätt.