Välkommen till Hamburger Börs!

Den här sidan innehåller viktig information inför ert besök på showen som spelas den 18 - 21 november 2020 och vi ber er att läsa instruktionerna noggrant.

Igår (16/11) gick regeringen ut med nya restriktioner gällande smittspridningen som påverkar vår föreställning. Dessa nya riktlinjer börjar gälla från den 24/11 och påverkar därmed inte din bokning. Vi är väldigt måna om att våra gäster ska känna sig trygga när de besöker oss och självklart följer vi i detalj FHM:s rekommendationer kring hygien och smittspridning.

LÄS MER OM HUR VI SKAPAR EN SÄKER ARENA HÄR>>>

ANKOMSTTID

För att säkerställa så att insläpp sker på ett tryggt och säkert sätt med avstånd mellan varje sällskap har vi olika ankomsttider.
Ankomsttiden för ert sällskap skickas till den mailadress som angavs vid bokningstillfället. Vänligen uppdaterar er där!

Vi ber er att respektera denna tid så att vi kan garantera ett så säkert flöde som möjligt. Kvällsshowen startar kl 20.00 och pågår i ca 1 timma och 45 minuter.

Bargästernas ankomsttid ändras till kl. 19:00 

Enligt de senaste restriktionerna måste arenan vara tömd på gäster kl 22.30 vilket vi då klarar utan problem.

Matinéföreställningen starttid kvarstår till kl. 14:30.

BETALA MED SWISH

För att skapa ett så tryggt och säkert flöde som möjligt i lokalen har du som gäst möjlighet att betala all din dryck på plats med Swish. Vi önskar därför att denna swish-app finns tillgänglig på er telefon vid ert besök hos oss.

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Du som gäst ansvarar för att du är frisk vid ditt besök!
Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, så ber vi dig att stanna hemma. Vi uppmanar alla som planerar att delta i evenemanget att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Önskar du få pengarna tillbaka så behöver vi få information om det innan kl 12:00 imorgon onsdag 18/11. Läs mer här hur du går tillväga!

Har ni bokat matplats hos oss?

Har ni bokat matplats hos oss så kan det vara bra att anmäla eventuella allergier så snart som möjligt innan er ankomst. Detta gör ni enkelt via Showtic Gästservice 0771-13 43 00

 

Hitta till Hamburger Börs

Du hittar oss på Jakobsgatan 6 i Stockholm. Tunnelbana blå linje till Kungsträdgården, uppgång Jakobsgatan. Buss 62 eller buss 2.

 

Frågor inför ditt besök

Har du frågor inför ditt besök så finner du svaret på många av dessa här >>

 

Till sist vill vi passa på att önska er en riktigt härlig kväll och tveka inte att fråga oss om det är något som ni undrar över!