Vad kul att vi ska fortsätta höras! Hur når vi dig?

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att få kommunikation från oss på Showtic*.

*Showtic är en del av Moment Group där även produktionsbolaget 2Entertain och Wallmans Group ingår. Vi säljer biljetter, producerar och marknadsför teater, shower, musikaler och konserter på b.la. China Teatern, Oscarsteatern, Vallarnas friluftsteater, Intiman, Wallmans, Golden Hits, Hamburger Börs m.f.


Vad får du med Showtics nyhetsbrev?

Älskar du också teater, show och musikal? Gillar du att skapa minnen med nära och kära och uppleva riktigt bra underhållning? Det gör vi också! Och vi vill gärna dela med oss av det senaste som sätts upp på våra scener runt om i Sverige.

Förköp av biljetter

Som prenumerant får du tillgång till biljetterna innan officiellt biljettsläpp och boka bästa platserna - först av alla!

Unika erbjudanden

Som prenumerant och viktig gäst får du tillgång till förmånliga erbjudanden och sista minuten biljetter.

Dela kärleken till teater, show och musikal

Som prenumerant kommer du lite närmare artisterna, får ta del av backstageklipp och delta i tävlingar, där du t.ex. kan få chans till ett oförglömligt möte med din favoritartist. Allt är såklart helt gratis!


Frågor och svar

Vad innebär det att Moment Group där Showtic ingår har personuppgifter om dig? För att förtydliga detta har vi samlat de vanligaste frågorna och svarat på dem. Har du andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakt Showtic Gästservice via mejl på info@showtic.se eller via telefon på 0771- 13 43 00

Läs fullständiga personuppgiftspolicyn här >>

Vad för slags personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du anmäler dig till nyhetsbrev, gör beställningar, kontaktar vår kundtjänst eller deltar i tävlingar. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Dessutom kan vi samla in vissa personuppgifter från externa källor, t.ex. kreditupplysningar och adressuppdateringar.

Hur används mina personuppgifter?

Uppgifterna används för fakturering, information och leverans av produkter, samt marknadsföring och som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Moment Group, och i förekommande fall våra samarbetspartners, ska kunna leverera produkter och tjänster samt anpassa innehåll, annonser och erbjudanden.

Hur gör jag för att ändra eller radera mina personuppgifter?

Du har rätt att när som helst (gratis en gång om året) begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål. Det gör du enklast genom att avregistrera dig via nyhetsbrevet du mottagit.

Om du vill utöva dina rättigheter enligt ovan eller annars vill komma i kontakt med oss med anledning av vår behandling av dina personuppgifter kan du göra detta genom att kontakta Moment Groups Kundservice via telefon på 0771-13 43 00

Moment Groups personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Moment Group AB, Trädgårdsgatan 2, 411 08, Göteborg.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi behandlar aldrig dina personuppgifter under en längre tid än vad som är tillåtet enligt tillämplig lag, förordning, praxis eller myndighetsbeslut. Data kan exempelvis sparas längre om så krävs enligt konsumentköplagen eller bokföringslagen. Personuppgifterna lagras och behandlas i Moment Groups IT-system. Uppgifter rörande dina köp sparas i 36 månader, om du samtyckt till behandling och 6 månader, om du inte samtyckt till behandling.

Du kan när som helst kontakta oss och ta tillbaka ditt samtycke och begära att vi tar bort dina personuppgifter.