Ladies Night 11 maj

Årets roligaste tjejkväll är tillbaka

Ladies Night på Östersjön med Silja Galaxy - ett exklusivt gästspel

Bokningen slutför du genom Tallik Silja Line. För att gå på Ladies Night bokar du tur och hytt och därefter får en biljett till showen adderas.

För frågor kring bokningen vänligen kontakta Tallik Silja Tel: 08 - 22 21 40
info.sweden@tallinksilja.com . Bokningsavgift på 70 kr tillkommer vid telefonbokning

Ladies Night intar Östersjön den 11 maj exklusivt för Silja Galaxys gäster.

Samla tjejgänget och byt ut vardagens måsten mot lyxig skaldjursplatå, champagne, bra och prisvärd taxfreeshopping, härlig gemenskap och tjejfest.

Välkomna!

På scen
Panetoz – slog igenom med dunder och brak 2012 när svenska folket helt plötsligt skulle ”Dansa Pausa”. Likt Macarena eller the Ketchup Song på 80-90-talet så visste alla helt plötsligt hur man dansade och pausade. Succén följdes upp av två nya succéer i Melodifestvalen 2014 och 2016. Numer vet alla vilka som skapar värsta kaoset och festen: Panetoz!

Andreas Weise – är Nordens svar på Michael Bublé. Med en självklarhet och musikalitet som smittar av sig skapar han alltid en riktigt feelgood känsla på scen. Genombrottet skedde i Idol 2010 och följdes upp med en medverkan i programmet Let’s Dance. Sedan dess har han turnerat med bl.a. Diggelo och Christer Sjögren vid ett flertal tillfällen. Han medverkade i Melodifestvivalen 2015 med låten Bring out the Fire. Jullåten Christmas Dream med Andreas har snart 5 miljoner lyssningar på Spotify.

Messiah Hallberg – Flera kritiker och åskådare menar att Messiah Hallberg är ansiktet för den nya generationens komiker. Han har tokhyllats för sina insatser både på scen i RAW på turné, Grammisgalan och sin egna föreställning Politiskt autokorrekt såväl som hans insatser i Parlamentet.

Nassim Al Fakir – känner man igen som den charmige programledaren i TV med ett oefterhärmeligt skratt. Nassim brinner för musiken och det inte alla vet är att han även är slagverkare. Idag driver han ett av de mest populära och aktiva Instagramkontona och han gjorde en bejublad insats som medverkande i Let´s Dance 2016. Förutom detta gör Nassim en mängd konferencier- och artistuppdrag.

Stefan Odelberg – komiker och magiker med Sveriges härligaste och mest medryckande bokstavskombination. Överallt där Stefan drar fram så får han publiken i extas, med en skön mix av humor, dråplighet och ibland även lite magi. Stefan är förutom Ladies Night aktuell med Rock of 80’s på Trägårn i Göteborg och med sin egna Talk Talk Show som gjort stor succé på bl.a. Rondo.

Kapellmästare Per Björling och hans musiker har säkert sätt tidigare med bl.a. Orup, Håkan Hellström, Niklas Strömstedt, Allsång på Skansen och Melodifestivalen. Sveriges främsta och mest anlitade musiker står på scenen denna kväll!

På scen får du även stifta bekantskap med Peppe Bergström, Fernando Fuentes, Eric Nytomt, Mark Karlsson, Albin Ljungquist och Claes Grufman- våra handplockade artister med ett gemensamt ursprung ur Wallmans.