Ladies Night Föreställningen är avslutad.

Årets roligaste tjejkväll är tillbaka

Ladies Night på Östersjön med Silja Galaxy - ett exklusivt gästspel

Bokningen slutför du genom Tallink Silja Line. För att gå på Ladies Night bokar du tur och hytt och därefter adderas en biljett till showen.

För frågor kring bokningen vänligen kontakta Tallink Silja Tel: 08 - 22 21 40
info.sweden@tallinksilja.com . Bokningsavgift på 70 kr tillkommer vid telefonbokning

Ladies Night intar Östersjön den 11 maj exklusivt för Silja Galaxys gäster.

Samla tjejgänget och byt ut vardagens måsten mot lyxig skaldjursplatå, champagne, bra och prisvärd taxfreeshopping, härlig gemenskap och tjejfest.

Välkomna!

På scen
Panetoz – slog igenom med dunder och brak 2012 när svenska folket helt plötsligt skulle ”Dansa Pausa”. Likt Macarena eller the Ketchup Song på 80-90-talet så visste alla helt plötsligt hur man dansade och pausade. Succén följdes upp av två nya succéer i Melodifestvalen 2014 och 2016. Numera vet alla vilka som skapar värsta kaoset och festen: Panetoz!

Andreas Weise – är Nordens svar på Michael Bublé. Med en självklarhet och musikalitet som smittar av sig skapar han alltid en riktigt "feelgood" känsla på scen. Genombrottet skedde i Idol 2010 och följdes upp med en medverkan i programmet Let’s Dance. Sedan dess har han turnerat med bl.a. Diggiloo och Christer Sjögren vid ett flertal tillfällen. Han medverkade i Melodifestvivalen 2015 med låten Bring out the Fire. Jullåten Christmas Dream med Andreas har snart 5 miljoner lyssningar på Spotify.

Nassim Al Fakir – känner man igen som den charmige programledaren i TV med ett oefterhärmligt skratt. Nassim brinner för musiken och det inte alla vet är att han även är slagverkare. Idag driver han ett av de mest populära och aktiva Instagram-kontona och han gjorde en bejublad insats som medverkande i Let´s Dance 2016. Förutom detta gör Nassim en mängd konferencier- och artistuppdrag.

Stefan Odelberg – komiker och magiker med Sveriges härligaste och mest medryckande bokstavskombination. Överallt där Stefan drar fram så får han med en skön mix av humor, dråplighet och ibland även lite magi, som får publiken i extas. Stefan är, förutom Ladies Night aktuell, med Rock of 80’s på Trägår'n i Göteborg och med sin egen  Talk Talk Show som gjort stor succé på bl.a. Rondo.

Sveriges främsta och mest anlitade musiker och artister står på scenen denna kväll!
På scen får du förutom Andreas Weise, Nassim Al Fakir, Panetoz och Stefan Odelberg även stifta bekantskap med Dennis Furland, Mattias Olofsson, Eric Nytomt, och Daniel Wiland- våra handplockade artister med ett gemensamt ursprung ur våra största musikal- och krogshow-scener.