Presentkort - Showtic

Ge bort en fantastisk upplevelse och håva in pluspoängen! Showtics presentkort är den perfekta gåvan.

VÄNLIGEN OBSERVERA
Presentkortet gäller föreställningar som spelas på följande arenor; China Teatern, Oscarsteatern, Vallarnas friluftsteater, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits och Wallmans Stockholm. Presentkortet kan också användas som betalmedel på restaurangerna Golden Hits och Wallmans Stockholm.

Du kan välja att få ditt presentkort på två olika sätt;

Digitalt presentkort - PDF-värdebevis levereras direkt via mail.

Presentkortet levereras direkt efter att köpet är genomfört till den mailadress du anger. Ska du ge bort presentkortet som en gåva kan du skicka det direkt till den personens mailadress. Ingen fraktkostnad eller leveranstid!

Fysiskt Presentkort - Ett plastkort levereras i brevlådan

Till det "fysiska" presentkortet erbjuder vi att köpa till en snygg och lyxig presentask. Färgen på asken är svart med en svart rosett. Leveranstid för "fysiskt" presentkort 3- 5 arbetsdagar. (Frakt/porto tillkommer.)

Köp presentkort

Se saldo eller ladda på mer pengar på ett befintligt presentkort

Du som redan har ett presentkort kan enkelt logga in med din Shortpass-kod för att se befintligt saldo, giltighetstid eller ladda på med mer pengar. SHORTPASS-koden som finns tryckt på det fysiska kortet eller i PDF:en för dig som har ett digitalt presentkort.

SALDO + PÅLADDNING

Frågor och svar

Hur köper jag presentkort?

Du köper ditt presentkort online och betalar direkt med ditt betalkort. Du måste genomföra en enskild transaktion för varje separat presentkort. Showtics presentkort kan endast köpas online på showtic.se.

Digitalt Presentkort: Ditt presentkort skickas direkt till den mailadress du anger vid köp.

Presentkort: Ett fysiskt presentkortet skickas via Posten till angiven postadress inom 3-5 arbetsdagar.

Var kan jag använda presentkortet?

Showtics presentkort kan användas till föreställningar och shower som spelar på följande arenor; China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Vallarnas friluftsteater, Wallmans Stockholm, Golden Hits och Hamburger Börs.

Hur löser jag in mitt presentkort?

Du betala med det via onlinebokningen eller via telefonbokningen hos Showtic Gästservice. Vid betalning uppger du presentkortsnumret (16 siffror) som finns på baksidan av kortet alt. på PDF:en om du valt digitalt presentkort.

På Wallmans Stockholm, Golden Hits i Stockholm och Hamburger Börs i Stockholm kan du även betala med presentkorten i restaurangerna och barerna.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Våra presentkort är giltiga ett år från utfärdande datum. Presentkort som gått ut i datum förnyas ej.

Hur kan jag få reda på mitt saldo?

Om du vill ta reda på saldot på ditt presentkort ange SHORTPASS (7-tecken) på https://www.dittkort.se/

Hur laddar jag på ett befintligt presentkort?

Om du redan har ett presentkort och vill utöka ditt saldo, kan du enkelt ladda på ditt presentkort på egen hand, besök https://www.dittkort.se/