Wallmans Sälen

Wallmans i Sälen firar 5 år – Det kommer bjudas på sprakande jubileumsshow och jubileumspriser

Barn upp t.o.m. 12 år gratis på lördagar! (ons och fre 99 kr) Premiär den 26 december.

Boka bord här

Wallmans fyller 5 år i Sälen och det firas såklart med en fartfylld jubileumsshow ni sent kommer att glömma! Det blir en ”Best of” show med våra mest omtyckta favoritnummer. En upplevelse som passar hela familjen!

Med allt från opera till hårdrock via schlager är Wallmans på Lindvallens Wärdshus en prisvärd helhetsupplevelse som riktar sig till alla i familjen. Barn upp till 12 år äter från den stora barnbuffén för endast 99 kr (entrén ingår i priset).
I år dessutom med jubileumspris för vuxna 595kr (ord 645kr) och det finns även ett jubileumsprisalternativ för tonåringar upp till 17 år. Fråga vid bokning.

Onsdagar, fredagar samt lördagar bjuder Wallmans på en oslagbar kombination av välsmakande festmeny och spektakulär show fulladdad med energi, glädje, skratt och grymt bra sångröster – allt presenterat av Wallmans rutinerade artister och, att inte förglömma, våra fantastiska showande serveringspersonal.

Den nära, personliga kontakten mellan gästerna och artisterna skapar en spännande och magisk kväll med hög feststämning!

Anna Jungerstedt, restaurangchef:
– Det är en familjeshow för både gammal och ung. Skulle de yngre gästerna tröttna efter att ha försett sig med mat från buffén finns det filmrum i anslutning till Wärdshuset där de kan fördriva tiden medan föräldrarna fortsätter att njuta av god mat och dryck i kombination med förstklassig underhållning.