Om Showtic.se

Showtic – Tryggt, oförglömligt, kvalitativt

Hos Showtic garanterar vi alltid ett tryggt köp, en oförglömlig upplevelse och kvalitativ underhållning. Vi hjälper dig att hitta det bästa inom levande underhållning som finns i din närheten eller den plats som du avser besöka. Hos Showtic köper du inte bara biljetten, utan även den bästa underhållningen och upplevelsen när du som bäst behöver det.

Tryggt köp

Väljer du Showtic.se får du det du bokar. Showtic.se garanterar att du alltid dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris. Showtic samarbetar dessutom med t ex SJ, SAS, Malmö Aviation, Scandic Hotels, Clarion m fl för att säkerställa att du som kund får ett tryggt köp även i de fall där biljettköpet utökas med andra tjänster.

ms-visa


Oförglömlig upplevelse

Showtic.se är ett första steg mot att ta del av levande underhållning - där du som besökare enkelt och inspirerande köper biljetter till önskat evenemang på arenan eller teatern. Phantom of the Opera, Jersey Boys, Ladykillers, Orup, Alcarzar eller varför inte en föreställning på Vallarnas? Allt noga utvalt och anpassat för att skapa en oförglömlig upplevelse för dig som gäst.


Kvalitativ underhållning

På Showtic.se hittar du kvalitativ underhållning inom teater, musikal och show i bl a Stockholm och Göteborg, men givetvis också på Vallarna i Falkenberg samt i övriga Sverige. Att köpa en biljett hos Showtic.se är en garanti för kvalitativ underhållning på de bästa arenorna och teatrarna med de bästa produktionerna och artisterna idag.