Golden Hits - Showrestaurang & Nattklubb Kungsgatan 29, Stockholm

Golden Hits - ett partypalats i Stockholm

Golden Hits liknar ingenting du tidigare upplevt. Det är ett makalöst partypalats som är fyllt till bredden med nostalgiska hits, två grymma shower, god mat, karaoke, fem barer och riktigt rolig nattklubb. På Golden Hits hänger vi av oss både generationsgränser och pretentioner i garderoben och gungar loss till musik för alla smaker. Det är hit du kommer när du vill ha roligt på riktigt.

Upplev en showkväll där proffsiga artister levererar hits och mat i en oslagbar blandning. Eller dansa loss på något av de tre dansgolven, träffa härliga människor eller bli starkast lysande stjärnan på karaokescenen.

Oavsett vad du väljer så är du garanterad en helkväll där födelsedagsbarn, ekonomiavdelningar, fotbollsledare och kompisgäng får en oförglömlig kväll tillsammans.

Välkommen till Golden Hits – restaurang, nattklubb och show i Stockholm.
När bokningen har stängt går det bra att ringa direkt till restaurangen om det gäller en ändring eller reservation för samma kväll.

När börjar showen och hur länge håller den på?

Klockan 17.45 går ridån upp för showen Highway to Hits och 18.15 för Golden Blitz då ni hälsas välkomna till bords. Showerna håller på i ca 4,5 timmar.

Replokalen
Golden hits öppnar baren Replokalen från kl. 17.00.

Nattklubben
Nattklubben öppnar direkt efter showerna och har öppet till 02.00, onsdag-torsdag och till 03.00 fredag-lördag.

Vi vill gå ikväll, finns det plats?

Onlinebokningen stänger kl. 12:00 inför kvällens show. Om du vill boka till samma kväll är du välkommen att ringa direkt till Golden Hits och prata med Hovmästaren. Finns det platser kvar är ni såklart varmt välkomna till en spontankväll! Ring 08-50 55 60 83

Behöver jag någon biljett?

Nej, du behöver ingen biljett. Bokningen står i det namn du bokade i.

Jag vill fira någon i sällskapet, kan ni ordna något?

Vill ni fira någon i sällskapet eller om ni har något särskilt att fira så meddela detta innan ankomst, gärna via e-post: golden.stockholm@showtic.se

Vi kommer att bli sena, vad händer då?

Vid förseningar på mer än 30 minuter, meddela restaurangen direkt på 08-50 55 60 83.

Får jag fotografera eller filma under kvällen?

Fotografering, film- och ljudupptagning med videokamera eller mobiltelefon är tillåtet för eget bruk. Materialet får dock inte användas i kommersiellt syfte.

Vilken åldersgräns gäller?

Show från 13 år. Under höstlovsveckan, v 44, sänks åldersgränsen tillfälligt till 10 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög.

Efter showens slut tar nattklubb vid och då får inga gäster under 18 års ålder vistas i lokalerna. Åldersgränsen på nattklubben är 23 år.

Kommer ljudnivån vara hög?

Stundtals kan det vara hög ljudnivå.

Vilken klädsel gäller?

Vårdad klädsel, inget slipstvång.

Hur gör jag om jag är allergisk mot viss mat?

Anmäl alla eventuella matallergier eller behov av specialkost minst en vecka innan ditt besök. Det gör du via e-post till: info@showtic.se

Hur gör vi om någon i sällskapet har ett funktionshinder?

Om någon i sällskapet är rullstolsburen eller har andra hjälpmedel kontakta Golden Hits innan ert besök via e-post: info@showtic.se. Det finns toaletter som är anpassade för bättre tillgänglighet.

Var kan jag parkera?

Det finns parkeringshus i närheten, samt parkering på vissa gator i närheten. Kom i tid och kom ihåg att betala erforderliga avgifter.

Vi rekommenderar dock att åka kommunalt, promenera eller att ta en taxi.

Vad gäller för mobiltelefoner?

För allas trevnad ska mobiltelefoner vara ljudlösa under hela vistelsen, men ni är varmt välkomna att fota loss så mycket ni bara orkar. Bilderna taggar ni med #goldenhits