Om Showtic

SHOWTIC – TRYGGT, OFÖRGLÖMLIGT, KVALITATIVT

Hos Showtic garanterar vi alltid ett tryggt köp. Väljer du Showtic.se får du det du bokar. Showtic.se garanterar att du alltid köper dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris. Showtic samarbetar dessutom med t ex SJ, Nöjesresor m fl för att säkerställa att du som kund får ett tryggt köp även i de fall där biljettköpet utökas med andra tjänster.

Jojje Nöjeskarameller 2

Showtic strävar alltid efter att leverera en oförglömlig upplevelse och kvalitativ underhållning. På Showtic hittar du levande underhållning i både storstäderna och ute i landet.

Genom att boka biljetter via Showtic är du alltid garanterad ett tryggt och säkert köp. Hos oss köper du alltid förstahandsbiljetter direkt från arrangören och får därmed det rätta priset.

Showtic är en del av Moment Group AB där produktionsbolaget 2Entertain AB och Wallmans Group ingår. Inom Moment Group drivs arenor och teatrar i både Sverige, Norge och Danmark.

Tryggt köp

Väljer du Showtic.se får du det du bokar. Showtic.se garanterar att du alltid köper dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris. Showtic samarbetar dessutom med t ex SJ, Scandic Hotels m fl för att säkerställa att du som kund får ett tryggt köp även i de fall där biljettköpet utökas med andra tjänster.

Oförglömlig upplevelse

Showtic.se är ett första steg mot att ta del av levande underhållning - där du som besökare enkelt och inspirerande köper biljetter till önskat evenemang på arenan eller teatern. Rain Man, Annie, Joe Labero, Danny Saucedo, Wallmans eller varför inte en föreställning på Vallarnas friluftsteater? Allt noga utvalt och anpassat med ambitionen att skapa en oförglömlig upplevelse för dig som gäst.

Kvalitativ underhållning

På Showtic.se hittar du kvalitativ underhållning inom teater, musikal och show i bl a Stockholm och Göteborg, men givetvis också på Vallarna i Falkenberg samt i övriga Sverige. Att köpa en biljett hos Showtic.se är en garanti för kvalitativ underhållning på de bästa arenorna och teatrarna med de bästa produktionerna och artisterna idag.

Kontakt

Showtic är en del av 2Entertain AB som ingår i Moment Group AB.

För information och frågor kring biljetter eller en befintlig bokning kontakta Showtic Gästservice

Telefon: 0771 - 13 43 00 Email: info@showtic.se

Fakturaadress

faktura@2entertain.com 2Entertain AB Trädgårdsgatan 2 411 08 Göteborg

Besöksadress

2Entertain Göteborg / Showtic Trädgårdsgatan 2 411 08 Göteborg