Kundservice

Här kan du hitta svar på flera av dina frågor!

Kundservice

Måndag - fredag kl. 9:00 - 16:30 (lunchstängt kl. 12:00 - 13:00)

0771 - 13 43 00

Kundserviceformulär

Vi svarar på din fråga inom 48 timmar

Skicka din fråga till kundservice

Vanliga frågor

 • Om rådande väskförbud

  Med anledning av polismyndighetens beslut om totalt väskförbud vid större evenemang.

  Läs hela pressmeddelandet här: https://polisen.se/aktuellt/nyheter/nationell/2023/november/beslut-om-totalt-vaskforbud-pa-idrottsevenemang/

  Intiman, Oscarsteatern och Chinateatern omfattas inte av väskförbudet, men vi ber er trots det undvika att ta med några väskor eller påsar till våra föreställningar. Vi ber er också att vara på plats i god tid inför evenemangsstart. Visitering kan förekomma.

  Vallarnas Friluftsteater och Höga Kusten Friluftsteater omfattas av väskförbud. Detta gäller alla typer av väskor oavsett storlek. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en mindre väska eller personer med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna kommer noggrant kontrolleras av behörig personal. Läs mer här: https://polisen.se/lagar-och-regler/vaskforbud-pa-storre-evenemang/

  För övriga arenor, kontakta respektive arena.

  Genom att samverka och hjälpas åt kan vi tillsammans skapa en trygg och rolig upplevelse för personal och besökare när vi ses på våra arenor.

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag avboka mina biljetter?

  Köpta biljetter eller showpaket återbetalas ej. Se vad som gäller om du har köpt mySafetys Evenemangsförsäkring i bokningsvillkoren här.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Hur gör jag en grupp- eller företagsbokning för fler än 10 personer?

  vår sida för grupp- och företagsbokning kan du läsa mer och göra en bokningsförfrågan via vårt formulär.

 • Hur lång tid innan föreställning ska man vara på plats?

  Det beror på vilken arena och vilken föreställning du bokat biljetter till. Se respektive arenasida för ytterligare information.

  För frågor gällande övriga arenor kontakta respektive arena.