Hamburger Börs Jakobsgatan 6, Stockholm

Hamburger Börs

Anrika Hamburger Börs är ett kulturarv med en fantastisk historia på över 200 år. Många stora namn inom underhållningsbranschen både internationellt och i Sverige har någon gång stått på denna scen. Med allt från Måndagsbörsen med sin mångfald av världsstjärnor till ”The Ultimate Event” med Frank Sinatra, Liza Minelli och Sammy Davis Jr. I decennier har krogshowerna på Hamburger Börs avlöst varandra. Artister såsom Lill Babs, Magnus Uggla, After Dark och Lena Philipsson har dragit fulla hus med storslagna krogshower under årens lopp. Vill du gå på krogshow i Stockholm är Hamburger Börs stället för dig. Välkommen!

Säker Arena

ANGÅENDE COVID-19 OCH DITT BESÖK PÅ HAMBURGER BÖRS

Hamburger Börs är glada och tacksamma över att de fr. om den 8 oktober har tillstånd att öppna upp sin arena för dinnershows igen. I egenskap av serveringsställe undantas de begränsningen om max 50 deltagare och har nu möjlighet att bedriva sin verksamhet med underhållning och förtäring under ett och samma tak. Viktigt att betona är att säkerheten och tryggheten på arenan står i främsta rummet och att man hela tiden följer Folkhälsomyndighetens rådande riktlinjer. Läs gärna mer om hur de garanterar en säker upplevelse på denna nedan. Hamburger Börs ser så fram emot att bjuda dig och ditt sällskap på en sprakande helkväll med julinspirerad mat och dryck - allt i en trygg och säker inramning!

 


 

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

Uppdaterad 17 november kl. 15:35

För Hamburger Börs är det enormt viktigt att du som kund känner dig säker och trygg när du besöker någon av deras shower eller föreställningar. På den här sidan presenterar vi alla de åtgärder de gör på arenan, för att skapa utökad säkerhet med anledning av Covid-19. De följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden deras verksamhet efter rådande riktlinjer. De följer också händelseutvecklingen noga och arbetar ständigt med åtgärder för gästernas och personalens trygghet och säkerhet.

Den 11 november meddelade regeringen att man föreslår en ny förordning om tillfälligt förbud mot försäljning och servering av alkohol från klockan 22.00. Förbudet, som träder i kraft den 20 november, innebär också att alla verksamheter som serverar alkohol kommer att tvingas stänga senast 22.30. Vi på Hamburger Börs följer strikt regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner och anpassar hela tiden vår verksamhet efter rådande riktlinjer. Mot bakgrund av detta kommer vi att tidigarelägga showstart av Tomten och Bocken- En slags julshow till kl 20.00. Ankomsttiden för showpaket påverkas ej av detta. För dig som har bokat showplats gäller ankomsttid kl 19.00.

Efter presskonferensen måndagen den 16 november presenterades ytterligare ett remissförslag, i vilket man föreslår att det sk trubadurundantaget tas bort from den 24 november. Detta undantag, som möjliggör för restauranger att ha uppträdande artister för en sittande publik träffar Hamburger Börs verksamhet, men det påverkar inte veckans shower (18-21/11) som kommer att genomföras som planerat. 

Har du biljetter till showen längre fram ber vi dig avvakta vidare information som kommer mailas till den mailadress som angavs vid bokningstillfället inom kort.

 


Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


 

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, så ber vi dig stanna hemma och välkomnar tillbaka dig vid ett annat tillfälle, när du är frisk igen. Vi uppmanar alla som planerar att delta i evenemangen att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I mailen inför besöket, informeras det också om vilka åtgärder som gjorts på arenan för att skapa utökad säkerhet och påminner om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. Får du Corona-liknande symptom och behöver senarelägga ditt besök, vänligen kontakta oss för ombokning.

VAD GÄLLER FÖR HAMBURGER BÖRS PERSONAL?

För personalen gäller naturligtvis att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. De uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Fler åtgärder för din trygghet

 • Reducerat antal publikplatser och följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer gällande maxantal.
 • Anpassat möbleringen för att skapa utrymme mellan sällskap och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande avstånd mellan olika sällskap.
 • Insläpp i lokalen genomförs med avstånd mellan varje sällskap, genom olika ankomsttider.
 • Utsläpp ur lokalen genomförs med avstånd mellan varje sällskap och det är utökat till fyra olika utgångar.
 • Byggt en extra garderob för att minimera köbildning.
 • Värdar och värdinnor på plats på arenorna, som hjälper till vid in- och utpassering till arenorna, vid toaletterna och som också hjälper till med säker placering av gästerna.
 • Påminner våra gäster om god handhygien och om att hålla avstånd, med hjälp av skyltning och markeringar i golvet vid entrén, på toaletter, i garderob och utanför lokalen.
 • Det finns flera stationer med handsprit på arenan, bland annat i barer, garderober och vid hovmästarpulpeten.
 • Utökat våra städrutiner. Städningen sker med ökad frekvens och toaletterna är unisex för att minska köer.
 • Aktuella riktlinjer för restaurang/servering och all dryck beställs vid bordet, då barförsäljning just nu inte är tillåtet.
 • Riskbedömning utförs regelbundet utifrån Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkares rekommendationer.


Vanliga frågor och svar

Vad gäller vid evenemang som flyttas till nytt datum?

Information om vad som gäller för just den föreställning som du ska gå på hittar du på respektive föreställningssida på showtic.se eller här på hamburgerbors.se. Har du köpt dina biljetter via ett annat bolag än Showtic, Tickster eller direkt på teatern/arenan, så behöver du kontakta det aktuella bolaget.

Återlösen av biljetter till ej inställda eller flyttade evenemang?

Nej, vi återlöser inte några biljetter, förutsatt att du inte köpt av- och ombokningsskydd.

Jag har köpt till av- och ombokningsskydd på min bokning. Kan jag få hela biljetten återbetald?

Ja, det kan du så länge du avbokar senast 30 dagar innan föreställningen skulle ägt rum.

Detta gäller för Av- eller ombokningsskydd;

Ger dig fri av- eller ombokning minst 30 dagar före föreställning. Av- eller ombokningsskyddet gäller för en biljett vid ett tillfälle, antingen för avbokning eller ombokning. Vid avbokning återbetalas allt exkl. kostnad för avbeställningsskyddet. Återbetalningen sker via samma betalmedel som användes vid köpet. 

Ersättningsvillkor vid av- eller ombokning mindre än 30 dagar men mer än 48 timmar före föreställningen: Fri avbokning/ombokning mindre än 30 dagar men mer än 48 timmar före föreställningen, tillåts i de fall kunden rimligen inte kan gå på föreställningen p.g.a. oförutsedd händelse. Beroende på anledning krävs läkarintyg/polisanmälan. Ersättningsvillkor vid av- eller ombokning mindre än 48 timmar före föreställningen: Vid av- eller ombokning mindre än 48 timmar före föreställningen lämnas ingen ersättning och biljetten går inte heller att boka om. Måste köpas i samband med biljettköp, kan ej köpas till i efterhand.

Har du frågor kring skyddet kontakta Showtic Gästservice 0771-13 43 00 eller info@showtic.se 

Vem kontaktar jag om jag har ytterligare frågor inför mitt besök?

Du kan alltid kontakta Showtic Gästservice om du har några frågor. Du når dem på info@showtic.se eller via telefon på 0771-13 43 00 måndag-fredag mellan kl 09.00 – 15.00.

HAR DU YTTERLIGARE FUNDERINGAR KRING CORONAVIRUSET?

För fler frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida:
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

För ytterligare information om Coronaviruset, så hänvisar vi till krisinformation.se, där ansvariga myndigheternas information om coronaviruset presenteras:
Information om coronaviruset på krisinformation.se

//showtic.se/content/uploads/2020/09/safe-to-visit-dig.jpg