Hamburger Börs Jakobsgatan 6, Stockholm

Hamburger Börs

Anrika Hamburger Börs är ett kulturarv med en fantastisk historia på över 200 år. Många stora namn inom underhållningsbranschen både internationellt och i Sverige har någon gång stått på denna scen. Med allt från Måndagsbörsen och sin mångfald av världsstjärnor till ”The Ultimate Event” med Frank Sinatra, Liza Minnelli och Sammy Davis Jr. I decennier har krogshowerna på Hamburger Börs avlöst varandra. Artister såsom Lill Babs, Magnus Uggla, After Dark och Lena Philipsson har dragit fulla hus med storslagna krogshower under årens lopp. Vill du gå på krogshow i Stockholm är Hamburger Börs stället för dig. Välkommen!

Säker Arena

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

Uppdaterades 2021-08-03

För Hamburger Börs är det enormt viktigt att du som kund känner dig säker och trygg när du besöker någon av deras shower eller föreställningar. De följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden sin verksamhet efter rådande riktlinjer. De följer också händelseutvecklingen noga och arbetar ständigt med åtgärder för gästernas och personalens trygghet och säkerhet.

Från den 15 juli 2021 gäller följande förutsättningar: Max antal personer med en angiven sittplats på en utomhusarena är 3000 personer och 300 personer på en inomhusarena. Restriktionerna kring maxantal i ett sällskap har utökats till åtta personer där varje sällskap ska kunna hålla avstånd om 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap.

Regeringen och Folkhälsomyndighetens plan är att sedan ytterligare lyfta restriktionerna, så snart smittspridningen är på en tillräckligt låg nivå. Vi håller oss uppdaterade och förbereder en smittsäker öppning enligt de restriktioner som råder.


Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


VEM KONTAKTAR JAG OM JAG HAR FRÅGOR INFÖR MITT BESÖK?

Du kan alltid kontakta Showtic Gästservice om du har några frågor. Du når dem på info@showtic.se eller via telefon på 0771-13 43 00 måndag-fredag mellan kl 09.00 – 15.00.

HAR DU YTTERLIGARE FUNDERINGAR KRING CORONAVIRUSET?

För fler frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida:
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

För ytterligare information om Coronaviruset, så hänvisar vi till krisinformation.se, där ansvariga myndigheternas information om coronaviruset presenteras:
Information om coronaviruset på krisinformation.se

//showtic.se/content/uploads/2020/09/safe-to-visit-dig.jpg