Rondo Örgrytevägen 9, Göteborg

Rondo

Rondo showkrog ligger i anslutning till Lisebergs Nöjespark och har genom åren etablerat sig som en av Göteborgs bästa showkroger. Med Sveriges hetaste artister på scenen, glitter, glamour och god mat ger vi dig en minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

Artister som bjuder på både sig själva och storartade shower skapar en härlig stämning med både tempo och glada skratt. Och med god mat på tallriken och bubbel i glaset lovar vi dig en riktig helkväll.

Lisebergs Nöjesbokning

031 - 400 100

GÖTEBORGSHELG ELLER STAYCATION? FÅ 10% RABATT

Bo på mysiga Hotell Liseberg Heden, centralt i stan/Göteborg eller i natursköna Lisebergsbyn med stugor och Bed & Breakfast, klicka på länkarna nedan för att läsa mer om Lisebergs boenden och få 10% rabatt vid köp av boende i samband med Ola Salos show på Rondo!

Hotell Liseberg Heden Hotell Liseberg Heden är ett personligt hotell mitt i centrala Göteborg. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder mysiga och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och en restaurang i avslappnad miljö där veganska och ekologiska rätter får sällskap av lokalproducerade ölsorter och ekologiska viner. Hotellet är en självklar hemvist för familjer, semesterfirare, affärsresenärer, par, kompisgäng och grupper som besöker Göteborg. Härifrån har du promenadavstånd till allt som centrala Göteborg har att erbjuda.
LIsebergsbyn I ett naturskönt område nära Liseberg och Göteborgs centrum ligger året-runt-öppna Lisebergsbyn med camping, stugor, Bed & Breakfast och vandrarhem. Ett stenkast från Lisebergsbyn ligger Skatås och Delsjöns Naturreservat. Här finns ett toppmodernt gym och underbara motions- och vandringsleder.