Rondo Örgrytevägen 9, Göteborg

Rondo

Rondo showkrog ligger i anslutning till Lisebergs Nöjespark och har genom åren etablerat sig som en av Göteborgs bästa showkroger. Med Sveriges hetaste artister på scenen, glitter, glamour och god mat ger vi dig en minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

Artister som bjuder på både sig själva och storartade shower skapar en härlig stämning med både tempo och glada skratt. Och med god mat på tallriken och bubbel i glaset lovar vi dig en riktig helkväll.

Lisebergs Nöjesbokning

031 - 400 100

När öppnar Rondo i samband med föreställning?

Tiderna kan variera beroende på vilken biljettkategori du har köpt. Läs mer om Ola Salos biljettkategorier, tider och priser här

Var ligger Rondo?

Rondo ligger vid Liseberg på Örgrytevägen 5 i Göteborg.

Hur tar jag mig till Rondo?

Rondo ligger vid Lisebergs Huvudentré. Liseberg har en egen spårvagnshållplats längs med linje 5. Se www.vasttrafik.se för mer information. Åker du bil parkerar du antingen i Focushuset, mitt emot Rondo eller på Sofierogatan alldeles vid Liseberg.

Är biljetterna bundna till namn?

Nej, biljetterna är inte personliga eller knutna till den som gjort bokningen.

Vad är det för åldersgräns?

Information om åldersgräns och rekommenderad ålder hittar du på respektive föreställningssida.

Finns hörselslinga?

Ja. Är man i behov av slingan kontaktar man personalen när man anländer till arenan. Mot uppvisande av legitimation kvitterar man ut en mottagare som efter föreställningen sedan lämnas tillbaka. Mottagaren är en liten hörslinga i sig som man hänger runt halsen, sedan slår man på ”hörsling-läge” på sin hörapparat. Har man inte hörapparat med den funktionen men ändå vill låna hjälpmedlet så kan man låna vanliga hörlurar att lyssna med.

Finns det rullstolsplatser?

Lokalen har 4 st rullstolsplatser på bottenvåningen som bokas tillsammans med showbiljetten. En ledsagare erbjuds gratis showbiljett per rullstol. Handikapptoalett finns.