Vallarnas friluftsteater Läroverksgatan, Falkenberg

Välkommen till Vallarna 2018 och föreställningen Pilsner och Penseldrag

Premiär söndagen den 1 juli kl 18.00 2018, spelas hela sommaren t.o.m. 12 augusti.

Telefon:

0771-170 000

Adress

Läroverksgatan, Falkenberg

PILSNER & PENSELDRAG

-Gänget i 57:an reser västerut!

Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård.

Där en skara av de hjärtligaste och mest pricksäkra figurer tillsammans denna sommar skapar en ”uppåt-väggarna” livad afton på Vallarnas klassiska utomhusscen.

Man kan säga att ett av Gideon Wahlbergs berömda verk återuppstår och får nytt liv.

Ni kommer bjudas på kärlek, gapskratt, pilsner och penseldrag (jodå) samt en hel del sång när Sveriges skrattsäkraste gäng tar plats på scenen.


Ensemble:

Claes Månsson, Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Mikael Riesebeck, Ing-Marie Carlsson, Anna Carlsson, Per Holmberg, Lars Väringer, Karin Bergquist och Ola Hedén.

Regi: Ulf Dohlsten. Manus: Gideon Wahlberg. Bearbetning: Lars Classon och Jojje Jönsson.

Premiär på Vallarnas friluftsteater söndagen den 1 juli kl 18.00 2018, spelas hela sommaren t.o.m. 12 augusti.

Varmt välkomna!

Om Vallarna

I Falkenberg finns sedan 1996 Vallarnas friluftsteater där härlig fars spelas utomhus sommar efter sommar. Det var en sommardag 1995 som producenten Bosse Andersson på 2Entertain hittade den idylliska plats där Vallarna vuxit fram.

Det har blivit en tradition för många att besöka Falkenberg under sommaren för att stanna till vid utomhusteatern. Numer finns det en restaurang i anslutning till teatern som höjer upplevelsen kring besöket. Allt för att ge alla gäster oförglömliga skratt och minnen.