Wallmans Teatergatan 3, Stockholm

Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic.

Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna. Redan när du anländer till Wallmans Stockholm tar deras stjärnor emot dig i entrén. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, tar med er på en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny.

Maten är minst lika viktig som showen, där säsongens råvaror komponeras av deras duktiga kockar. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt.

När ska jag vara på plats och hur lång är showen?

Dörrarna öppnas kl 18.00 och showen startar strax efter. Showen slutar ca 22.30.

Behöver jag biljett?

Du behöver inga biljetter. Du står uppskriven på listan med det namn du bokande i.

Kan ni ordna något om jag vill fira någon i sällskapet?

Vill ni fira någon i sällskapet eller om ni har något särskilt att fira så meddela detta innan ankomst. Välkommen att kontakta oss på; info@showtic.se

Vi vill gå ikväll, finns det plats?

Onlinebokningen stänger kl. 12:00 inför kvällens show. Om du vill boka till samma kväll är du välkommen att ringa direkt till Golden Hits och prata med Hovmästaren. Finns det platser kvar är ni såklart varmt välkomna till en spontankväll! 08-611 90 38

Vi blir sena, vad ska vi göra?

Meddela restaurangen direkt på 08-611 90 38 om ni är mer än 30 minuter sena.

Får man fota och filma under kvällen?

Fotografering, film- och ljudupptagning med videokamera eller mobiltelefon är tillåtet för eget bruk, som minne, att dela på Facebook, Instagram eller liknande. Dock får materialet inte användas i kommersiellt syfte.

Vad har ni för åldersgräns?

Vi har en åldersgräns från 18 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög.

Hur gör vi om någon i sällskapet är funktionshindrad?

Om någon i sällskapet är rullstolsburen eller har andra hjälpmedel kontakta Golden Hits via e-post: wallmans.stockholm@showtic.se.

Det finns toaletter som är anpassade för bättre tillgänglighet.

Jag är allergisk mot viss mat, hur gör jag?

Anmäl alla eventuella matallergier eller behov av specialkost minst en vecka innan ditt besök. Kontakta Wallmans Stockholm direkt via e-post: info@showtic.se

Vilken klädsel är det som gäller?

Vårdad klädsel men inget slipstvång.

Kommer ljudnivån vara hög?

Det kan stundtals vara hög ljudnivå.

Var kan man parkera i närheten av er?

Begränsat antal parkeringsplatser finns längs kajen och i kvarteret bakom Teatergatan. Kom i tid och kom ihåg att betala erforderliga avgifter.