Musikalkväll manérbildMusikalkväll på vallarna manérbild
Logotype Musikalkväll

Musikalkväll

TurnéMusikal

Kom och upplev en magisk sommarkväll med våra stora internationella musikalstjärnor! 

Boka din biljett

Om showen

Förra årets succékonsert återvänder till Falkenberg och gästar vackra Öland & Västervik!

Äntligen kan vi meddela att förra årets utsålda succé ”Musikalkväll på Vallarna” med West End-stjärnorna Emmi Christensson och Peter Johansson är tillbaka! I år ges två konserter på Vallarna, en på Solliden Sessions utanför Borgholm och en på Gränsö slott i Västervik. Med sig på scen har de gruppen Sångkollektivet och ett 9-mannaband under ledning av Nils-Petter Ankarblom. Konserterna på Vallarna gästas dessutom av Ebba Mård.

Den 17, 18, 21 och 23 juli bjuds det på storslagen musikalkväll när Emmi, Peter och deras eminenta gästartister tar oss med på en musikalisk resa vi sent ska glömma. Det bjuds på riktigt fina guldkorn från musikalvärlden med allt från "Phantom of the Opera" till "We will rock you".

Både Emmi och Peter har ägt stora musikalscener genom åren. Emmi har gjort flertalet klassiska musikaler i sin karriär som West Side Story, Sound of Music och Les Misérables. Emmi gjorde sin West End debut i rollen som ”Christine” i Phantom of the Opera på Her Majesty’s Theatre i London. Hon var också med i Peter Jöbacks arena tour ”I Love Musicals” och gjorde sen rollen som ”Christine” mot Jöback i den svenska uppsättningen av Fantomen på Operan på Cirkus i Stockholm.   Peter är rocksångaren, gitarristen, musikalartisten och Sveriges främste Queen-tolkare som erövrade West End i Londonuppsättningen av Queen-musikalen We Will Rock You. Peter spelade också "Judas" i rockmusikalen Jesus Christ Superstar, en arenaturné med bland annat Ola Salo som spelade huvudrollen som Jesus. Därtill har Peter också gjort bland annat, Rock of Ages, Footloose, Jerseyboys för att inte nämna många och långa turnéer med Champions of Rock. 

Nu är Emmi och Peter tillbaka på Vallarnas fantastiska friluftsteater och gästar dessutom vackra Solliden Sessions och undersköna Gränsö slott för att bjuda på ännu ett magiskt musikaliskt möte.

Varmt välkommen att uppleva en fantastisk sommarkväll med våra stora internationella musikalstjärnor!

Föreställningslängd: ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus

Kommande speltillfällen

Inga kommande speltillfällen

  Inför besöket

  • Föreställningslängdca 2 timmar och 30 minuter inkl paus
  • Spelas 17 juli - 23 juli 2024
  • GenreMusikal
  • Åldersgräns på VallarnaBarn under 3 år, som sitter i knä, medföljer fritt.
  • Åldergräns på Solliden Sessions18 år utan målsman. Ingen åldersgräns med målsman.
  • Åldergräns på Gränsö slott18 år utan målsman. Ingen åldersgräns med målsman.
  • PrisFrån 495 kr

  Media

  Fler föreställningar

  Vanliga frågor och svar

  • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

   Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

   Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

  • Kan jag köpa presentkort?

   Ja, presentkort finns att köpa här

  • Hur får jag mina biljetter?

   Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

   Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

   Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

  • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

   Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

   Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

   Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

  • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

   Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

   För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

   Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.