The Concept

En helt ny och annorlunda dinnerclub-upplevelse belägen mitt i centrala Göteborg sedan 2018

En helt ny och annorlunda dinnerclub-upplevelse belägen mitt i centrala Göteborg sedan 2018

Kungsportshuset • 18 Jan - 15 Jun

The Concept

En restaurang med show & nattklubb på Kungsportsplatsen i Göteborg

Dinner Club

The Concept är en Dinner Club som öppnar redan kl 19.00. Då är du välkommen att ta en drink i baren innan middag, show & underhållning drar igång. Intensiteten i kvällen ökar sedan stadigt för att fortsätta & kulminera i en nattklubbsupplevelse i spännande inredda lokaler.


Meny & mat

På The Concept har vi ingen satt meny. Vi tycker att det adderar till upplevelsen att inte veta för mycket innan kvällen. Du serveras dock en spännande flerrättersmeny komponerad av vår prisbelönte kock där ambitionen är att överträffa dina förväntningar. Med fantastiska råvaror välkomnar vi dig till en Shared Dining-upplevelse med hjärtat i detaljerna.


Show & underhållning

Medan du njuter av alla smaker som dansar på tallrikar, i burar & på fat, underhåller våra DJ,s, akrobater & artister dig på, & av scen. Utan att avslöja för mycket, kan vi säga att det kan bli både svindlande, brännande & vått.


Nattklubb

Nattklubben fortsätter efter att sista rätten avnjutits & guldfaten dukats av. Prova någon av våra välsmakande cocktails från vår drinkmeny – “Moas lilla röda”, eller beställ ett glas Champagne i någon av våra barer.


Shared dining

Ta ett steg in i det okända och dela bord, fat och smaker med dina vänner. En levande meny som är unik och annorlunda varje gång du kommer på besök.

Underhållning

Kaxigt, spännande och annorlunda. Det är bad i champagne och det är lek med eld. Det är dramatisk underhållning på höga höjder.

The Club

Drick magiska cocktails och champagne, omgiven av gnistrande kristaller och sammetslen dekadens. En exklusiv musikupplevelse som inte kan förklaras.

 

The Concept är en del av Wallmans Group som tillhör koncernen Moment Group med varumärken som Showtic, 2Entertain, Hansen och Minnesota.

Köp biljett The Concept · Från 650kr