Dags att göra något roligt tillsammans?

Oavsett om det är födelsedagsfest, kick off, kundevent, representation eller firmafest som står på schemat så har vi garanterat någonting för er. Vårt utbud består bland annat av ett stort antal teatrar, musikaler och shower samt anrika Wallmans och Stockholms roligaste helkvällsställe - Golden Hits. Välj det alternativ som passar er bäst eller låt oss ge er ett förslag.

Gör en bokningsförfrågan

Shower

Golden Hits Prisex: 3-rättersmeny + show: 682 kr ex moms/pers.
Om showen: På Golden Hits kan vi det här med underhållning. Efter show och mat är du välkommen att inta något av våra tre ösiga dansgolv eller varför inte riva av en låt i vår karaokebar.
Wallmans Stockholm Prisex: Flerrättersmeny + show 822 kr ex moms/pers.
Om showen: Wallmans är inte bara show. Här är maten och drycken minst lika viktig som den fantastiska showen. När du bokar ett besök på Wallmans ingår en varierad meny, komponerad av köksmästaren efter säsongens råvaror.
Ola Salo - It takes a fool to remain sane
Hamburger Börs
Prixex: 2-rättersmeny + show: 1102 kr ex moms/pers.
Om showen: Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.

Spelas 26 september - 21 december, 2019.
Danny Saucedo - The run(a)way show
The Theatre
Prisex: Showplats 495 kr, matplats + show 1685 kr/pers
Om showen: Danny är en fullblods entertainer som kommer bjuda på en show som kommer få en "tappa hakan" känsla. Tillsammans med landets bästa dansare och en scenlösning som skapar nya dimensioner blir förutsättningarna för ett party perfekta. Lägg dessutom till en share dining meny signerad Krister Dahl så finns alla ingredienser för att skapa en komplett kväll.

Spelas 31 oktober - 21 december 2019.
Christmas by Wallmans
Kungsportshuset
Prisex: Show och mat fr. 850 kr/pers.
Om showen: Julen 2019 kommer Wallmans att skapa julmagi i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en meny av julens smaker kryddat med en sprakande Wallmans-show med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen med julgodisbord och en smittande sing-a-long karaoke med vår egna glamorösa Gretchen. Säkra din plats på festen - det här är en helkväll du inte vill missa!

Spelas 31 oktober - 21 december 2019.
GES - Stanna världen en stund
The Theatre
Prisex: Show och mat fr. 1070 kr/pers.
Om showen: Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. !

Spelas 3 april - 2 maj 2020.

Musikaler & föreställningar

En värsting till syster
China Teatern
Om musikalen: Succémusikalen från West End och Broadway kommer till China Teatern i Stockholm. Baserad på den hyllade filmen Sister Act med Woopie Gullberg i huvudrollen kommer nu Gladys del Pilar ta sig an huvudrollen på den svenska scenuppsättningen. Tillsammans med inga mindre än Suzanne Reuter, Karl Dyall, Charlott Strandberg samt en stor ensemble och orkester. En gudomligt rolig musikal att värma sig med i höst!

Premiär den 11 september, 2019
Så som i himmelen
Oscarsteatern
Om musikalen: En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor.
Spelas under hösten och har nypremiär den 12 september, 2019
Häxorna i Eastwick
Cirkus
Om musikalen: Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.
Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna.
Premiär 19 september 2019
The Sound of Music
Lisebergsteatern
Om musikalen: En av musikalvärldens största succéer The Sound of Music kommer till Göteborg. Den kritikerrosade musikalen spelas under hösten 2019 på Lisebergsteatern. En musikal för hela familjen som du inte får missa, så säkra dina biljetter redan idag!
Premiär 5 oktober 2019