Dags att göra något roligt tillsammans?

Oavsett om det är födelsedagsfest, kick off, kundevent, representation eller firmafest som står på schemat så har vi garanterat någonting för er. Vårt utbud består bland annat av ett stort antal teatrar, musikaler och shower samt anrika Wallmans och Stockholms roligaste helkvällsställe - Golden Hits. Välj det alternativ som passar er bäst eller låt oss ge er ett förslag.

Gör en bokningsförfrågan

Shower

Golden Hits Prisex/pers:
3-rättersmeny + show: 682 kr ex moms

Om showen: På Golden Hits kan vi det här med underhållning. Efter show och mat är du välkommen att inta något av våra tre ösiga dansgolv eller varför inte riva av en låt i vår karaokebar.
Wallmans Stockholm Prisex/pers:
Flerrättersmeny + show 822 kr ex moms

Om showen: Wallmans är inte bara show. Här är maten och drycken minst lika viktig som den fantastiska showen. När du bokar ett besök på Wallmans ingår en varierad meny, komponerad av köksmästaren efter säsongens råvaror.
The Concept - Kungsportshuset The Concept, en dinner club och totalt drabbande upplevelse från middag till sen kväll. Här njuter du av smaker som kittlar alla dina sinnen i en dekadent miljö på två våningar.

Känn en gemytlig atmosfär och feststämning där du överraskas av underhållning i världsklass och dricker magiska cocktails på The Club.

Ge dig hän åt en värld av det smakfulla, intima och exklusivt överdådiga mitt i centrala Göteborg.
Sanna Nielsen - Mitt Sanna Jag, Hamburger Börs Sanna Nielsen gör sin första helt egna show på Hamburger Börs i Stockholm under våren 2019. Det blir en extra vagant Dinner Club - en helkväll med en italiensk meny som Nielsen själv varit med och tagit fram i kombination med Sannas egna hits och musikaliska förebilder.

Spelas 25 januari - 11 maj, 2019.
Ola Salo - It takes a fool to remain sane - Rondo Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta. Nu är han äntligen aktuell med sin första egna show på Rondo i Göteborg under våren 2019. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.

Spelas 24 januari - 27 april, 2019.
Danny Saucedo - The run (a) way show, The Theatre Göteborg Danny Saucedo kommer till Göteborg i oktober 2019 med en helt nyproducerad show. En upplevelse som saknar motstycke! Danny är en fullblods entertainer som kommer bjuda på en show som kommer få en "tappa hakan" känsla. Tillsammans med landets bästa dansare och en scenlösning som skapar nya dimensioner blir förutsättningarna för ett party perfekta. Lägg dessutom till en share dining meny signerad Krister Dahl så finns alla ingredienser för att skapa en komplett kväll.
Pris: från 495 kr (showplats) - 1685 kr (bästa matplatserna inkl. en sharedining meny)
Spelas 31 oktober - 21 december 2019.

Musikaler & föreställningar

En värsting till syster - China Teatern En värsting till syster på China Teatern i Stockholm

Succémusikalen från West End och Broadway kommer till China Teatern i Stockholm. Baserad på den hyllade filmen Sister Act med Woopie Gullberg i huvudrollen kommer nu Gladys del Pilar ta sig an huvudrollen på den svenska scenuppsättningen. Tillsammans med inga mindre än Suzanne Reuter, Karl Dyall, Charlott Strandberg samt en stor ensemble och orkester. En gudomligt rolig musikal att värma sig med i höst!

Premiär den 11 september, 2018
Så som i himmelen Musikal på Oscarsteatern i Stockholm

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor.
Spelas under våren fram till 12 maj och har nypremiär den 12 september, 2019
Häxorna i Eastwick - Cirkus Musikal på Cirkus i Stockholm

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler. Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna.
Premiär 19 september 2019