Dags att göra något roligt tillsammans?

Oavsett om det är födelsedagsfest, kick off, kundevent, representation eller firmafest som står på schemat så har vi garanterat någonting för er. Vårt utbud består bland annat av ett stort antal teatrar, musikaler och shower samt anrika Hamburger Börs, Wallmans och Stockholms roligaste helkvällsställe - Golden Hits. Välj det alternativ som passar er bäst eller låt oss ge er ett förslag.

Shower

Christmas by Wallmans
Kungsportshuset
Prisex: showmeny + show: fr. 921 kr ex moms/pers.
Om showen:
Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg!
Christmas by Wallmans gör ett efterlängtat gästspel i Kungsportshuset i Göteborg i vinter, med premiär den 19 november. Wallmans bjuder på en helkväll med show och härlig meny av julens alla smaker i absolut toppklass! I år firar Wallmans dessutom 30 år och sedan premiären har hundratusentals gäster blivit serverade av fantastiska Wallmansartister – stjärnor som levererat show av högsta klass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster.

Wallmans gör just nu hyllade shower både i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och vi är otroligt glada över att nu kunna bjuda på Wallmansshow även i Göteborg!
Välkommen in i det magiska Kungsportshuset och upplev en härlig helkväll!


Åldersgräns 18 år. I målsmans sällskap 13 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals var hög.

Balkong inkl. meny: 921 kr exkl. moms
Salong inkl. meny 1010 kr exkl. moms.
Premium inkl. meny 1204 exkl. moms
Stjärnklart
Hamburger Börs
Prisex: showmeny + show: fr. 896 kr ex moms/pers.
Om showen:
Stjärnspäckad julfest när Hamburger Börs Christmas Edition presenterar; Sarah Dawn Finer, Plura, John Lundvik, Tusse & Linda Pritchard
Den 19 november slår Hamburger Börs upp portarna till årets stjärnklara och självklara Julshow - STJÄRNKLART!
Den nygamla traditionen där HAMBURGER BÖRS presenterar en julshow tillsammans med några av Sveriges mest meriterade artister återupptas och detta år blir det sannerligen en STJÄRNKLAR julfest!

Varmt välkommen till Hamburger Börs i julskrud – En helkväll med livemusik och underhållning med några av Sveriges i särklass bästa röster.
Det blir unika musikaliska möten, humor, fantastiska jultolkningar och egna hits när fem av Sveriges största artister intar scenen tillsammans med några av våra främsta musiker. Dessutom ett magiska band bestående av: Per Björling - Mårgan Höglund - Johan Röhr - Kristian Kraftling - Conrad Boqvist

Vi säger GOD JUL - årets STJÄRNKLARA julshow är här!
The Mamas
Hamburger Börs Stockholm
Jan - mars 2022
Prisex: showmeny + show: fr. 949 kr ex moms/pers.
Om showen:
Hamburger Börs är stolta över att presentera The Mamas i deras första show "Move To The Rhythm".
Välkommen till en värld fylld av fantastisk musik som spänner över decennier! Det blir en glädjefylld resa med The Mamas egna hits samt tolkningar av världshistoriens största artister. Allt lyxigt förpackat och tolkat av The Mamas och deras enastående röster. Ackompanjerade av några av Sveriges främsta musiker under ledning av Joakim Holgersson.

Det utlovas en kväll som inte lämnar någon oberörd. Vare sig du tycker om Pop, Rock, Soul eller Gospel - kommer du känna att den här kväll verkligen gungar i takt med musiken och dess fascinerande iscensättning. Detta är truly ”A Night to remember"!
New Year ny Wallmans by Wallmans
Kungsportshuset
Prisex: showmeny + show: fr. 921 kr ex moms/pers.
Om showen:
Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg!
New Year by Wallmans gör ett efterlängtat gästspel i Kungsportshuset i Göteborg i vinter, fira in det nya året på ett extra vagant sätt. Wallmans bjuder på en helkväll med show, bubbel och härlig meny av absolut toppklass! I år firar Wallmans dessutom 30 år och sedan premiären har hundratusentals gäster blivit serverade av fantastiska Wallmansartister – stjärnor som levererat show av högsta klass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster.

Wallmans gör just nu hyllade shower både i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och vi är otroligt glada över att nu kunna bjuda på Wallmansshow även i Göteborg!
Välkommen in i det magiska Kungsportshuset och upplev en härlig helkväll!


Åldersgräns 18 år. I målsmans sällskap 13 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals var hög.

Golden Hits Prisex: 2-rättersmeny + show: kr ex moms/pers.
Om showen: På Golden Hits kan vi det här med underhållning. Vi kickar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept,där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

Ett nutida internationellt koncept som skapar ett unikt, levande interaktivt möte där du som gäst får bestämma – Önska, så spelar vi! – Wish A Song!
Wallmans Stockholm Prisex: Flerrättersmeny + show 822 kr ex moms/pers.
Om showen: Wallmans är inte bara show. Här är maten och drycken minst lika viktig som den fantastiska showen. När du bokar ett besök på Wallmans ingår en varierad meny, komponerad av köksmästaren efter säsongens råvaror.
GES - Stanna världen en stund
Cirkus
Prisex: Show och mat fr. 1238 kr ex moms/pers.
Om showen: Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer!
Danny Saucedo - The Run (A) Way Show 2.0
Cirkus
Prisex: Show och mat fr. kr ex moms/pers.
Om showen:
Danny Saucedos ”The Run(A)way Show 2.0” är en uppdaterad version av showen, som hade sin urpremiär på The Theatre i Göteborg hösten 2019. Publik och kritikerkår var eniga – det här var en show som verkligen tänjde på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Våren 2020 fortsatte Danny och hans ensemble att spela för utsålda arenor runt om i Sverige. Nu kommer den, i förädlad form, äntligen till Stockholm och Cirkus.

Musikaler & föreställningar

Saturday Night Fever
China Teatern
Om musikalen: Succémusikalen från Broadway och West End kommer äntligen till China Teatern hösten 2021 Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern i Stockholm. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.
Rain Man
Oscarsteatern
Om musikalen: I september 2021 flyttar en värdig uppföljare till megasuccén Så som i Himmelen in på anrika Oscarsteatern i Stockholm. Publiksuccén RAIN MAN är en generös tidsresa direkt in i 80-talet med ny ensemble.

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Briljanta Robert Gustafsson och Jonas Karlsson spelar huvudrollerna tillsammans med stjärnor som Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch.

Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 10 september 2021 och spelas hela hösten!