Dags att göra något roligt tillsammans?

Oavsett om det är födelsedagsfest, kick off, kundevent, representation eller firmafest som står på schemat så har vi garanterat någonting för er. Vårt utbud består bland annat av ett stort antal teatrar, musikaler och shower samt anrika Hamburger Börs, Wallmans och Stockholms roligaste helkvällsställe - Golden Hits. Välj det alternativ som passar er bäst eller låt oss ge er ett förslag.

Gör en bokningsförfrågan

Shower

Labero - Goldfingers
Hamburger Börs
Prisex: Show och mat fr. 727 kr ex moms/pers.
Om showen: Det är nu 30 år sedan Master Joe Labero, ett av världens absolut mest aktade namn i magins storslagna värld slog igenom över en natt. Efter flera år utomlands är han tillbaka på svensk mark, närmare bestämt anrika Hamburger Börs för att förtrolla oss med showen GOLDFINGERS.
Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan
Hamburger Börs
Prisex: showmeny + show: fr. 1128 kr ex moms/pers.
Om showen:
Sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!
Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen och som sångare i det klassiska bandet Barbados är det få som inte har nynnat på hitsen ”Kom hem” och ”Se mig”. Mångsidigheten gav honom även en plats som en av fyra discodivor i världsgruppen Alcazar samtidigt som Magnus hela tiden varit en av Sveriges största soloartister. Magnus Carlsson och showen Från Barbados till Gamla Stan är precis det lyckopiller som vi alla behöver!
Golden Hits Prisex: 3-rättersmeny + show: 682 kr ex moms/pers.
Om showen: På Golden Hits kan vi det här med underhållning. Efter show och mat är du välkommen att inta något av våra tre ösiga dansgolv eller varför inte riva av en låt i vår karaokebar.
Wallmans Stockholm Prisex: Flerrättersmeny + show 822 kr ex moms/pers.
Om showen: Wallmans är inte bara show. Här är maten och drycken minst lika viktig som den fantastiska showen. När du bokar ett besök på Wallmans ingår en varierad meny, komponerad av köksmästaren efter säsongens råvaror.
GES - Stanna världen en stund
Cirkus
Prisex: Show och mat fr. 1238 kr ex moms/pers.
Om showen: Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer!
Danny Saucedo - The Run (A) Way Show 2.0
Cirkus
Prisex: Show och mat fr. kr ex moms/pers.
Om showen:
Danny Saucedos ”The Run(A)way Show 2.0” är en uppdaterad version av showen, som hade sin urpremiär på The Theatre i Göteborg hösten 2019. Publik och kritikerkår var eniga – det här var en show som verkligen tänjde på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Våren 2020 fortsatte Danny och hans ensemble att spela för utsålda arenor runt om i Sverige. Nu kommer den, i förädlad form, äntligen till Stockholm och Cirkus.

Musikaler & föreställningar

Saturday Night Fever
China Teatern
Om musikalen: Succémusikalen från Broadway och West End kommer äntligen till China Teatern hösten 2021 Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare - de klassiska hitlåtarna avlöser varandra när Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern i Stockholm. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.
Rain Man
Oscarsteatern
Om musikalen: I september 2021 flyttar en värdig uppföljare till megasuccén Så som i Himmelen in på anrika Oscarsteatern i Stockholm. Publiksuccén RAIN MAN är en generös tidsresa direkt in i 80-talet med ny ensemble.

Rain Man är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise i huvudrollerna. Briljanta Robert Gustafsson och Jonas Karlsson spelar huvudrollerna tillsammans med stjärnor som Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch.

Denna underbara och hjärtevärmande föreställning har premiär den 10 september 2021 och spelas hela hösten!