Dags att göra något roligt tillsammans?

Oavsett om det är födelsedagsfest, kick off, kundevent, representation eller firmafest som står på schemat så har vi garanterat någonting för er. Vårt utbud består bland annat av ett stort antal teatrar, musikaler och shower samt anrika Hamburger Börs, Wallmans och Stockholms roligaste helkvällsställe - Golden Hits. Välj det alternativ som passar er bäst eller låt oss ge er ett förslag.

Gör en bokningsförfrågan

Shower

Labero - Goldfingers
Hamburger Börs
Prisex: Show och mat fr. 727 kr ex moms/pers.
Om showen: Det är nu 30 år sedan Master Joe Labero, ett av världens absolut mest aktade namn i magins storslagna värld slog igenom över en natt. Efter flera år utomlands är han tillbaka på svensk mark, närmare bestämt anrika Hamburger Börs för att förtrolla oss med showen GOLDFINGERS.

Spelas 27 mars - 2 maj.
Ola Salo - It takes a fool to remain sane
Hamburger Börs
Prixex: 2-rättersmeny + show: 821 kr ex moms/pers.
Om showen: Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.

Spelas till och med den 14 mars.
Golden Hits Prisex: 3-rättersmeny + show: 682 kr ex moms/pers.
Om showen: På Golden Hits kan vi det här med underhållning. Efter show och mat är du välkommen att inta något av våra tre ösiga dansgolv eller varför inte riva av en låt i vår karaokebar.
Wallmans Stockholm Prisex: Flerrättersmeny + show 822 kr ex moms/pers.
Om showen: Wallmans är inte bara show. Här är maten och drycken minst lika viktig som den fantastiska showen. När du bokar ett besök på Wallmans ingår en varierad meny, komponerad av köksmästaren efter säsongens råvaror.
GES - Stanna världen en stund
The Theatre
Prisex: Show och mat fr. 1070 kr/pers.
Om showen: Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. !

Spelas 3 april - 2 maj 2020.
Wallmans Dinnerparty
Kungsportshuset, Göteborg
Prisex: Show och mat fr. 690 kr ex moms/pers.
Om showen: Upplevelsen börjar i entrén till Kungsportshusets spektakulära arena och med ledorden värme, glädje och fest kommer hela huset att bubbla. Artisternas närhet går som en röd tråd genom kvällen, kökets kreatörer skapar spännande smaker och menyn serveras i harmoni med kvällens show. Det musikaliska innehållet sträcker sig från ABBA till Avicii - med musik både från Sveriges mest folkkära artister och från de riktigt stora internationella legenderna.

Spelas 28 februari - 29 maj.

Musikaler & föreställningar

En värsting till syster
China Teatern
Om musikalen: Succémusikalen från West End och Broadway kommer till China Teatern i Stockholm. Baserad på den hyllade filmen Sister Act med Woopie Gullberg i huvudrollen kommer nu Gladys del Pilar ta sig an huvudrollen på den svenska scenuppsättningen. Tillsammans med inga mindre än Suzanne Reuter, Karl Dyall, Charlott Strandberg samt en stor ensemble och orkester. En gudomligt rolig musikal att värma sig med i vår!
Så som i himmelen
Oscarsteatern
Om musikalen: En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I vår återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor.
Häxorna i Eastwick
Cirkus
Om musikalen: Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.
Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna.
The Sound of Music
Lisebergsteatern
Om musikalen: En av musikalvärldens största succéer The Sound of Music kommer till Göteborg. Den kritikerrosade musikalen spelas under våren 2020 på Lisebergsteatern. En musikal för hela familjen som du inte får missa, så säkra dina biljetter redan idag!