Hyr teater

Hyr Teatern! Vill ni vara en sluten grupp i höst och låta era gäster uppleva någon av våra vackra teaterlokaler? Vi har möjligheten att erbjuda er att hyra våra teatrar eller någon av teatrarnas foajéer. På scen har många inspirerande personer tagit plats genom åren – kanske någon av er behöver en scen i höst?

Ska du boka en konferens eller ett event och behöver en lokal? Att hyra en teater ger dig unika möjligheter till att skapa möten mellan människor. Teaterns olika utrymmen går att anpassa efter era behov och önskemål, oavsett om det är en bolagsstämma, föreläsning, kick off, event eller konferens som ska arrangeras. I foajén finns yta för trevliga mingel och möten och salongen med sittplatser och fullt tekniskt utrustad scen skapar förutsättningar för era medarbetar, partners eller branschkollegor. Ni sätter gränserna - vi skapar möjligheterna!

Fyll i formuläret nedan så återkommer ansvarig för uthyrning av teatern till dig och hitta en lösning som passar just er! Har du andra frågor eller funderingar kan du kontakta oss vi formuläret nedan.

 

Hyra Teatern - Event & Konferens

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>