Hotellpaket

 

Boka din upplevelse och boende på ett ställe!
Dags att boka ett hotellpaket till en weekendresa i en annan stad eller varför inte passa på att göra en staycation i samband med ditt teater- eller showbesök? Boka en upplevelse som kommer skapa minnen tillsammans med familj, vänner eller någon annan som bara är värd det. Boka ett hotellpaket för att förlänga känslan och minnena efter besöket på teatern eller showarenan.

För att förenkla bokningen kan du här boka ett hotellpaket där biljett till teatern, showen eller musikalen ingår tillsammans med ett närliggande hotell samt frukostbuffé. Allt för att din upplevelse ska bli så bekväm och njutbar som möjligt.

Ta del av tillgängliga datum och hotell när du klickar dig vidare till Showtics hotellpaketspartner Nöjesresor.se för respektive föreställning nedan.

//showtic.se/content/uploads/2020/06/nojesresorlogogreyshowtic.jpg

Hotellpaketsbokningen sker i samarbete med Nöjesresor.se

Vid frågor gällande Hotellpaketsbokning vänligen kontakta Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.


Så som i himmelen
Scandinavium Göteborg
Våren 2022
HOTELLPAKET FR. 1375 KR

Om showen: 221 000 besökare, 220 utsålda föreställningar, 5-stjärniga recensioner och med stående ovationer har denna musikal trollbundit Stockholm under 2 års tid. Nu kommer den äntligen till Göteborg.

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – med Så som i Himmelen har musikalhistoria har skrivits. En av Sveriges mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som tillsammans med ”Gabriellas sång” från filmen ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten Daniel som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl, Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.
En himmel musikalkonsert
Stockholm och Rättvik
Sommaren 2022
HOTELLPAKET FR. 1595 KR

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer Så som i Himmelen blev en hjärtevärmande musikal som fick dig att skratta, gråta och sjunga med. Efter fulla hus på Oscarsteatern under 2 år, enastående recensioner och en publik på över 221 000, så avslutar hela originalensemblen med stor final, genom att bjuda på exklusiva konserter på Skansen i Stockholm och på Dalhalla i Rättvik, sommaren 2022.

I En Himmelsk Musikalkonsert får du bl.a. uppleva musiken från musikalen Så som i Himmelen och en kavalkad av de största musikalpärlorna från West End & Broadway. Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert! Än en gång ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Björn Kjellman, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl. och dessutom Morgan Alling som konferencier. Bland körens övriga sångglada medlemmar ser vi bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, m.fl. av fantastiska sångare.

The Mamas
Hamburger Börs Stockholm
Jan - mars 2022
HOTELLPAKET FR. 1245 KR

Om showen: Hamburger Börs presenterar stolt The Mamas "Move To The Rhythm"

Hamburger Börs är oerhört stolta över att presentera The Mamas i deras första show på en fast scen, en Dinner Club Deluxe på anrika Hamburger Börs. Förflyttas till en värld av oförställd och fantastisk musik som spänner över decennier, en svängig humoristisk och glädjefylld historisk resa fylld av The Mamas egna hits men även tolkningar av världshistoriens största röster och artister – allt lyxigt förpackat och tolkat av The Mamas fantastiska röster, ackompanjerat av några av Sveriges främsta musiker, under ledning av Joakim Holgersson.

Det utlovas en kväll att minnas som inte kommer att lämna någon oberörd.
Vare sig du tycker om Pop, Rock, Gospel & Soul så kommer du att känna att denna kväll verkligen gungar i takt med musiken och dess fascinerande iscensättning. Detta är truly ”A Night to remember"!

För regi och koreografi står Zain Odelstål Manus och text Daniel Rehn i samarbete med Edward af Sillén
Scenografi Palle Palmé
Producent Mikael Gordon - Solfors

SHOWEN
Presenteras av 2ENTERTAIN
I samarbete med All Things Live och Villman ProduktionÅldersgräns 18 år. I målsmans sällskap 13 år.
Christmas by Wallmans
Kungsportshuset Göteborg
Julen 2021
HOTELLPAKET FR. 1945 KR

Om showen: Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg! Christmas by Wallmans gör ett efterlängtat gästspel i Kungsportshuset i Göteborg i vinter, med premiär den 19 november. Wallmans bjuder på en helkväll med show och härlig meny av julens alla smaker i absolut toppklass! I år firar Wallmans dessutom 30 år och sedan premiären har hundratusentals gäster blivit serverade av fantastiska Wallmansartister – stjärnor som levererat show av högsta klass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster.

Wallmans gör just nu hyllade shower både i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och vi är otroligt glada över att nu kunna bjuda på Wallmansshow även i Göteborg! Välkommen in i det magiska Kungsportshuset och upplev en härlig helkväll!

Åldersgräns 18 år. I målsmans sällskap 13 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals var hög.

Stjärnklart
Hamburger Börs, Stockholm
Julen 2021
HOTELLPAKET FR. 1245 KR

Den perfekta julfesten tillsammans med kunder, kollegor, vänner och familj!

Varmt välkommen till årets stjärnklara & självklara julshow på Hamburger Börs! En helkväll med livemusik och underhållning med några av Sveriges i särklass bästa röster. Det blir unika musikaliska möten, humor, fantastiska jultolkningar och egna hits när fem av Sveriges största artister intar scenen tillsammans med några av våra främsta musiker.

SARAH DAWN FINER – PLURA – JOHN LUNDVIK – TUSSE & LINDA PRITCHARD bjuder tillsammans på magisk julstämning där musik, humor och glädje i kombination med julinspirerad meny och fröjdefull dryck garanterar en showkväll ni sent ska glömma.

Hamburger Börs Christmas Edition – Stjärnklart kan ses från den 19 november till och med den 22 december.
Rain Man
Oscarsteatern, Stockholm
Spelas hösten 2021
HOTELLPAKET FR. 945 KR

Publikmagneten RAIN MAN blev utsåld till sista biljett när den spelades 2013 och nu liksom då trollbinder Robert Gustafsson och Jonas Karlsson publiken som bröderna Babbitt i denna hjärtevärmande historia. De backas upp av en helt ny och lysande ensemble bestående av Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch som alla tar oss med på en generösa tidsresa direkt in i 80-talet. Föreställningen är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise.

GES - Stanna världen en stund
Cirkus, Stockholm
Hösten 2021
HOTELLPAKET FR. 1045 KR

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, "Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.
Saturday Night Fever
China Teatern, Stockholm
Spelas hösten 2021
HOTELLPAKET FR. 1055 KR

Musikalen Saturday Night Fever sätts upp på China Teatern under hösten 2021. Då avlöser de klassiska hitlåtarna varandra - Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing, If I Can’t Have You, Jive Talkin’ och så vidare.

Redan 1977 kom dansfilmen Saturday Night Fever med John Travolta i huvudrollen. Samtidigt fick Bee Gees sitt definitiva genombrott och plattan såldes i över 40 miljoner exemplar, vilket gjorde den till det mest sålda soundtracket genom tiderna. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. Den kvinnliga huvudrollen Stephanie Mangano spelas av Kristina Lindgren. På scen ser ni dessutom Sveriges bästa dansare utvalda av Bounce-koreografen Jennie Widegren. För regi och svensk översättning står Anders Albien.

Scensommarbuskis
Turné 1 okt - 28 nov 2021
HOTELLPAKET FR. 1095 KR

En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter!

Gillar du att skratta och bli underhållen av störtsköna karaktärer? Ja då är definitivt ”Scensommarbuskis” något för dig. I år firar den legendariska utomhusarenan Vallarna, där ”Sommarbuskis” hade sin vagga, hela 25 år! Detta firar vi med att göra en stor Sverigeturné med den omåttligt populära jubileumsshowen. Det blir en best of kväll med allt det bästa och roligaste som vi bjudit publiken på genom åren.

Vi har laddat upp med en hejdlös kavalkad av sketcher och skämt med alla våra buskisfavoriter genom åren. På scen har vi buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Med andra ord är det säkrat för en skrattkavalkad av sällan skådat slag.

Det blir två akter fyllda med sketcher, monologer, revynummer, rolig sång och musik. Och bli inte förvånad om publikfavoriter som Olvert, Augustina, Dag-Otto, Blyge Örjan och Rakel dyker upp och bjuder på både nya skämt och favoriter i repris.

Välkommen att fira 25-årsjubileum med oss!
Presenteras av 2Entertain
Wallmans Stockholm
Stockholm
Spelas höst 2021
HOTELLPAKET FR. 1245 KR

En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Tjejkvällen, födelsedagen, kick offen, dejten - livet - blir alltid lite bättre på Wallmans. Upplevelsen börjar redan i entrén. Och hos oss är det du som är kvällens mittpunkt. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i vår cocktailbar, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning. Vi lägger otroligt mycket kärlek i vår mat.

När du bokar ett besök hos oss ingår en lyxig meny, komponerad av vår köksmästare efter säsongens råvaror. Ni blir serverade en rad olika rätter under kvällen där vår ambition är att överraska och överträffa era förväntningar.

Våra stjärnor underhåller er från scen och serverar er även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Vår show går hand i hand med den kulinariska upplevelsen. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras. Njut av kontrasterna mellan det intima och det storslagna.

Stulen Kärlek
Lisebergsteatern, Göteborg
Februari - mars 2022
HOTELLPAKET FR. 1285 KR

Unik återförening av välkända humorduon Stefan & Krister när Stulen Kärlek kommer tillbaka till Lisebergsteatern.
Föreställningen handlar om Bosse (Mikael Riesebeck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Karin Bergquist) och Evald (Mikael Ahlberg) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Pär Nymark) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Annika Andersson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar.

Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Ni ser bland annat Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck och Annika Andersson, veteraner från buskisscenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för Stulen Kärlek att återvända till Göteborg och Lisebergsteatern.
Ronja
Intiman 18 dec - 16 jan 2022
HOTELLPAKET FR. 1045 KR

Ronja gör entré på Intimans scen vintern 2021/2022.

Den natten då Ronja föddes gick åskan över bergen, ja, det var en åsknatt så att allt oknytt som höll till i Mattisskogen förskrämt kröp undan i sina hålor och gömslen. Bara de grymma vildvittrorna gillade åskväder mer än alla andra väder och flög med tjut och skrik runt rövarborgen på Mattisberget. Ronjas barnaliv börjar storslaget. Så blir det också en kamp för fred och rättvisa, en kamp som hon utkämpar tillsammans med rövarsonen Birk.


Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan
Turné 2022
HOTELLPAKET FR. 1245 KR

Det äntligen dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att åka vidare på turné i Sverige med stopp bla på Lisebergsteatern, Göteborg i maj 2022. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar - och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.
Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen "Från Barbados till Gamla stan”. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Produceras av Krall Entertainment AB
Danny Saucedo - The Run (A) way show 2.0
Sverigeturné
Spelas november 2021 - februari 2022
HOTELLPAKET FR. 1175 KR

Danny bjuder på storslagen scenshow, där allt från den avancerade ljustekniken till de hundraprocentigt synkroniserade dansstegen hos de tio dansarna är genomtänkta in i minsta detalj. Och allt på scen har sitt ursprung i den genialiske konstnären Dannys huvud. För där här är inget annat än popart av bästa märke. Kritikerna är eniga - alltifrån de extravaganta kostymerna, den ovanliga scenlösningen och ljusdesignen har internationell klass. Dessutom har det i modern svensk pophistoria aldrig tidigare skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen.

ANNIE
Intiman, Stockholm
Spelas hösten 2021
HOTELLPAKET FR. 1045 KR

Denna klassiska musikal har tolkats i flertalet filmer och på stora scener världen runt. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Musiken i musikalen berör människor i alla åldrar, till exempel ”It´s the hard-knock life, ”Maybe”, ”I think I’m gonna like it here” och naturligtvis den mest kända, Annies sång ”Tomorrow”.
Min Sanna Jul
Sverigeturné 19 nov - 22 dec 2021
HOTELLPAKET FR. 1325 KR

I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande julkonsertturné.

Och tycker du precis som Sanna att julen är en magisk högtid? Då är vi övertygade om att den här konsertkvällen kommer att få dig att älska julen ännu lite till.

I konserten “MIN SANNA JUL” bjuder Sanna på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, tillsammans med några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Med en innerlig och varm inramning förpackar de våra mest klassiska jullåtar på ett finstämt och vackert sätt. Varje konsert och kväll kommer att kännas både unik och personlig med musik och musikalitet i alla tempon. Självklart bjuds vi även på minnen, värme och fina mellansnack.

Sanna Nielsen är en av våra absolut mest folkkära artister. Genom karriären har vi lärt känna den fantastiska rösten, hittarna, allsångsledaren, musikalstjärnan, konsertartisten, popprinsessan och inte minst Tv-personligheten. Men det absolut mest självklara för Sanna är kanske ändå julen. Och att göra julkonsert och sprida julglädje ute i landet. Skänk dig själv den bästa av julkvällar med den magi och samhörighet som bara ett fullblodsproffs som Sanna kan ge.

Produceras av Krall Entertainment och 2Entertain.

Crossroads
Turné
Spelas hösten 2022
HOTELLPAKET FR. 1165 KR

JESSICA ANDERSSON, MARIETTE HANSSON, PETER JOHANSSON OCH BRUNO MITSOGIANNIS ÅKER PÅ TURNÉ MED ROCKLÅTAR ACKOMPANJERAT AV STOCKHOLM CONCERT ORCHESTRA.

Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning. CROSSROADS tar oss genom rockhistorien men får den ändå att låta som ny, upplev de mest älskade rocklåtarna i en helt ny kostym. På turnén framförs låtar av bland andra Metallica, Queen och The Rolling Stones med komp av Stockholm Concert Orchestra. Turnén når Linköping, Göteborg, Malmö och Stockholm.
Alla tiders Åsa-Nisse
Vallarnas friluftsteater, Falkenberg
Spelas sommaren 2022
HOTELLPAKET FR. 1825 KR

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen.

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden. I Knohult 2020-talet är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård.

Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade äldre damen Sonja (Siw Carlsson), en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer dom hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.

Pappor på prov
Krusenstiernska Teater, Kalman
Spelas sommaren 2022
HOTELLPAKET FR. 1475 KR

Doktor Ljung (Thomas Petersson) står inför sin livs viktigaste dag. Han ska hålla föredrag inför 250 kirurger som rest ifrån hela världen till vackra Kalmar, och hela hans karriär står på spel. På plats är naturligtvis också hans högsta chef och dessutom hans fru. Ingenting får gå fel!

Men bara några minuter innan gästerna anländer får han oväntat besök av Maria som han inte sett på evigheter. De hade en kort passionerad affär för 18 år sen och nu avslöjar hon en oväntad hemlighet: Hon blev gravid efter deras kärleksnatt och födde en son. Nu har sonen fyllt 18, blivit myndig, och fått händerna på informationen att han minsann HAR en pappa vid liv, och som tydligen jobbar som doktor på detta sjukhus. Nu är sonen på väg dit i en desperat jakt på sin pappa. Medan doktor Ljung försöker hålla både sin karriär och sitt äktenskap intakt, virar han in sig i ett nät av galna lögner som blir mer och mer komplicerade att hålla reda på. Till sin hjälp tar han också in sin godtrogne, bäste vän; doktor Johansson (Ola Forssmed) som tvingas hjälpa till i det invecklade kaoset som även inkluderar en misstänksam polis, en livsfarlig översköterska (Sussie Eriksson),en showsugen doktorskollega och en senil gubbe (Andreas Nilsson)vilse på sjukhuset. Farskarusellen snurrar snabbare och snabbare i denna twistfyllda fars av mästaren själv; Ray Cooney, som även skrev fjolårets succé Trassel.
Golden Hits
Stockholm
HOTELLPAKET FR. 1245 KR

Oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse. Det finns alltid något att fira tillsammans med nära och kära. Artisterna bjuder in till en helkväll där du och dina vänner är mitt i showen, det finns alla ingredienser för en lyckad fest.

På Golden Hits kan vi det här med underhållning. Vi kickar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept,där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

Ett nutida internationellt koncept som skapar ett unikt, levande interaktivt möte där du som gäst får bestämma – Önska, så spelar vi! – Wish A Song!

Golden Hits - Roligt på riktigt!
Wallmans Oslo HOTELLPAKET FR. 1825 KR

Wallmans Oslo bjuder på en unik krogshow i Oslos mest spännande festlokal! Räkna med en oförglömlig upplevelse när show, mat och dryck kombineras till en riktig helkväll som bara Wallmans kan leverera. Njut av en 4-rätters middag lagad på säsongens bästa råvaror samtidigt som du får uppleva artisteri i världsklass.

Hösten 2021 / Våren 2022 - Dirty Little Secrets: Med 20 års erfarenhet och flera publiksuccéer bakom sig tar Wallmans Oslo årets show till nya höjder. Showen bjuder på hela känslospannet från sorg, lycka, sensualitet till rock n roll och nervkittlande akrobatik. Som vanligt på Wallmans utlovas en kväll med extra allt!

Tider för kvällen:
Dörrarna öppnar kl. 17.30.
Sittning kl. 18.00-18.30.
Första shownumret startar kl. 19.00.
Showen är klar ca. kl. 22.45. Efter showen är slut fortsätter festen.
Wallmans Köpenhamn HOTELLPAKET FR. 1525 KR

Unna dig och dina vänner, kollegor eller familj en magnifik upplevelse på Wallmans Cirkusbygningen i Köpenhamn där mat, underhållning och god stämning förenas i perfekt harmoni. Medan du njuter av en läcker 4-rätters middag serveras en rad fantastiska shownummer under Circus Halls vackra kupol.

Wallmans Dinnerparty 2021 - 27 augusti - 6 november Under kvällen bjuds ni på på en otrolig bredd av tolkningar av legendariska artister så som Queen och Eurythmics. Partyt når nya höjder när det prisbelönta akrobatnumret "Duo Piile ou Face" bjuder salongen på gastkramande akrobatik. Helt nytt för denna säsong är det sprudlande inslaget Scandinavian Song Contest, där den slutliga vinnaren från tidigare Eurovisionbidrag ska koras. Med i tävlingen är "Fairytale" från Norge, "Euphoria" från Sverige, "Smuk som et stjerneskrud från Danmark. Vem kommer vinna? det är du dom bestämmer! Som vanligt utlovas en helkväll med skratt, fest, musik och god mat.

Wallmans Julshow 2021 - 10 november - 31 december Julen börjar som vanligt på Wallmans! Upplevelsen börjar direkt vid entrén där du välkomnas av tre sångare. Inne i salongen samlas kvällens artister runt pianot, medans du lugnt lämnar ytterkläderna i garderoben och kan köpa dig något gott att dricka i baren. Vi får se succéshowen från ifjol som tagit både kritiker och gäster med storm. Under kvällen bjuds det på en mix av stora sångnummer, galen komedi och ännu flera överraskningar som lyfter partyt till en ny nivå. Wallmans julshow är den perfekta föreställningen för att få dig i den rätta julstämningen.