Gör något roligt tillsammans till jul.

Glöm traditionellt julbord - gör något utöver det vanliga!

   Vi på Showtic har en stor erfarenhet att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower inklusive julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2018.

Här bjuds det på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.

Läs mer om respektive meny under varje show då det kan vara något nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen!


Julbord 2019 i Stockholm

Häxorna i Eastwick Show och meny fr 1155 kr
Om showen
Häxorna i Eastwick på Cirkus i Stockholm!
Julperioden: 21 november - 21 december
Wallmans - Stockholm Show och meny fr 595 kr
Om showen
Välkommen in i vår gnistrande värld! Vi serverar en flerrätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass. Låt dig också avslutningsvis imponeras av vårt omtalade och dignande julbord med gottesaker. Julen är alltid lite bättre på Wallmans! Vi har valt att kombinera fine dining med julbord och serverar en lyxig och vällagad flerrättersmeny med inspiration av julens bästa smaker. Som avslut avnjuter du vårt oerhört uppskattade, överdådiga och dignande julbord med gottesaker och genuin julkänsla. Vår nya publiksuccé till show bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en bejublad show du inte vill missa!
Julperioden: 20 november - 31 december
Ola Salo - it takes a fool på remain sane Show och meny fr 1140 kr
Om showen
Ola Salo på Hamburger Börs - .
Julperioden: 1 november - 15 december
Golden Hits Show och meny fr 495 kr
Om showen
Glöm ”Stilla natt” – Golden Hits är julens Bad Santa. Är du också trött på alla trista, gamla julbord så har vi lösningen: Stockholms garanterat roligaste julfest! Hos oss får du hela paketet med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. Kom i din juligaste jultröja eller ditt glittrigaste paljettfodral så står vi för pynt à la american overload.
Julperioden: 21 november - 21 december

Julbord 2019 i Göteborg

The Concept Show och meny fr. 850 kr
Om showen
Inget vanligt julbord Tröttnat på julen innan den ens börjat? Bra. På The Concept kör vi inget ljummet julbord, trötta tomtar eller enerverande bjällerklang. Hos oss njuter du av en väl sammansatt meny komponerad av vår prisbelönte kock Jesper Bogren. Möjligen kan någon grandoftande, lyxig pralin ha slunkit med på menyn och kanske flirtar vi aningen med julens smaker, men hos oss tvingas ingen köa för sin mat. Här serveras du vid överdådigt dukade bord och samtidigt som de utsökta smakerna dansar på guldtallrikar, i burar och på fat, adderar våra DJ:s, cirkusartister och stjärnor till en intensiv helhetsupplevelse från golv till tak bland kristaller och sammet. Festen börjar redan i entrén och kulminerar på dansgolv och i barer. Välkommen till Göteborgs (jul)fest!
Julperioden: 21 november - 20 december
Danny Saucedo - The Run (a) way show Show och meny fr 1245 kr
Om showen
.
Julperioden: 31 oktober - 21 december

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag över 10 personer.

Grupp- och företagsförfrågan JUL 2019

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>