Gör något roligt tillsammans till jul.

Glöm traditionellt julbord - gör något utöver det vanliga!

   Vi på Showtic har en stor erfarenhet att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower inklusive julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2019.

Här bjuds det på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.

Läs mer om respektive meny under varje show då det kan vara något nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen!


Julbord 2019 i Stockholm

Häxorna i Eastwick Show och meny fr 1155 kr
Om showen
Häxorna i Eastwick med Peter Jöback i huvudrollen intar Cirkus i Stockholm. Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger.
Julperioden: 21 november - 21 december
Wallmans - Stockholm Show och meny fr 595 kr
Om showen
Våra stjärnor levererar inte bara en internationell show och underhållning i världsklass, de serverar även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras.
Julperioden: 19 november - 20 december
Ola Salo - it takes a fool på remain sane Show och meny fr 1140 kr
Om showen
Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort!
Julperioden: 28 november - 21 december
Golden Hits Show och meny fr 595 kr
Om showen
På Golden Hits strålar julen extra allt. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Du får hela paketet med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit eller ditt glittrigaste paljettfordral så står vi för pynt á la american overload.
Julperioden: 20 november - 30 december

Julbord 2019 i Göteborg

Christmas by Wallmans - i Kungsportshuset Show och meny fr. 950 kr
Om showen
Julen 2019 kommer Wallmans att skapa julmagi i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en meny av julens smaker kryddat med en sprakande Wallmans-show med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen med julgodisbord och en smittande sing-a-long karaoke med vår egna glamorösa Gretchen. Säkra din plats på festen - det här är en helkväll du inte vill missa!
Julperioden: 7 november - 21 december
Danny Saucedo - The Run (a) way show Show och meny fr 1245 kr
Om showen
Nu är han tillbaka med ”The Run(A)way show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck. Danny bjuder in till århundradets party! Premiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019.
Julperioden: 31 oktober - 21 december

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag över 10 personer.

Grupp- och företagsförfrågan JUL 2019

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>