Tommy Körberg i exklusiv livestreamad konsert

Exklusivt den 28 mars kl. 19:00

I en tid när inget är som vanligt så föds nya sätt att bjuda på musikupplevelser. Skönsjungande Tommy Körberg har anammat detta och gör nu en livestreamad konsert den 28 mars 2021. En oförglömlig resa i tid & rum, med klassiska hits och anekdoter från hans fantastiska karriär!

För första gången sedan vi såg Tommy Körberg i Så Mycket Bättre möter vi nu honom under en unik konsertkväll, livestreamad från anrika Baggpipe studios i Stockholm. Tommy bjuder in till en nära och avskalad konsert med förstklassig kvalitet på ljud och bild i, samarbete med produktionsbolaget Reakt Live.

Tommy kommer att bjuda på en blandning av såväl gammalt som nytt material i en härlig och varm stämning. “Stad i ljus”, “Anthem”, “Fattig bonddräng” är bara några av Tommys många klassiker, men varje konsert brukar bjuda på både överraskningar och anekdoter från hans fantastiska karriär.

//showtic.se/content/uploads/2021/03/showtictv-tommy-korberg-1484x601.jpg

Frågor och Svar

PROGRAM TID & PRIS

Livestream: 28 MARS 2021 kl. 19:00

Pris: 224 kr
199 kr / biljett (en biljett per enhet/device) + serviceavgift 25 kr.

Vid frågor kring tekniken, livesteam, funktionalitet och innehåll vänligen kontakta vår teknikpartner ReaktLive info@reaktlive.com

HUR FUNGERAR DET?

Söndag den 28 mars kommer eventet vara synligt här reaktlive.com redan från kl. 18.00, så du ska ha gott om tid att testa ljud och bild. Streamen kommer att sändas från den sidan. En timme innan konsertstart kommer en knapp att visas som man klickar på för att komma till streamen.

För att logga in på streamen fyller du i:
Användarnamn: Mailadressen du uppgav vid köptillfället
Lösenord: Referensnummer (från Ticksters bekräftelse-mail)

FRÅGOR OCH SVAR

Jag hittar inte min biljett?
I första hand: Titta om bekräftelsen har hamnat i skräppostmappen i din mailkorg.

I andra hand: kontakta Showtic Gästservice via mail på info@showtic.se eller telefon 0771-13 43 00 alternativt info@reaktlive.com

Får jag någon påminnelse innan föreställningen börjar?
Ja, du får ett påminnelsemail närmare inpå Livestreamen genom teknikplattformen ReaktLive.

Blir du sen eller var det någon som avbröt dig mitt i konserten?
Kl. 19:00 sänds konserten live, men det går fint att titta om och om igen ända fram till midnatt.

Kan man titta på konserten via Airplay eller Chromecast?
Ja, via Airplay. Chromecast kan vara problem beroende på individuell konfiguration och webbrowser etc. Vi rekommenderar dock att man kopplar upp sin TV med HDMI kabel för att vara helt säker. Sändningen startar en timme innan konserten för att man ska kunna testa att allt fungerar i lugn och ro.

Vilken internetuppkoppling rekommenderas?
Du bör ha en bra internetuppkoppling (3-5mb/s eller mer) och Chrome rekommenderas som webbläsare.

Vilken setup rekommenderas för bästa upplevelse?
Den bästa upplevelse får du genom att koppla upp din dator mot en TV via en HDMI-kabel och  med ett bra ljudsystem eller en dator och grymma hörlurar.

Hur kan jag testa min setup innan eventet?
Det är många som gärna vill testa att det fungerar i god tid, därför har vi ordnat med en testsida där du som kund kan testa hur det funkar med just din utrustning och uppkoppling. Fungerar det där kan du vara trygg med att allt fungerar på eventet.

Klicka här för att komma till testsidan!

Kan man pausa konserten?
Ja, man kan pausa konserten och se den ända fram till midnatt.

Vad händer om något strular under livesändningen?
ReaktLive använder sig av Rackfish i Uppsala som är en etablerad aktör med lång erfarenhet av att leverera stora livesändningar via Internet. De håller sig till en kanal och spelare som fungerar i både webbläsaren och mobilen, i en stor andel av fallen där enskilda användare har problem med ljud eller bild beror det något i ens egna inställningar.

För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar livesändning med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter de publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.

Jag vill köpa fler biljetter till en grupp eller ett företag, hur gör jag?
För att göra en Grupp- eller företagsbokning vänligen kontakta Showtic Gästservice på 0771-13 43 00. Observera att varje person i sällskapet som ska ta del av livestreamen måste ange en unik mailadress.