Vill du få erbjudanden från Vallarna?

Det enda du behöver göra är att anmäla dig till Showtics nyhetsbrev där du får möjlighet att boka före till sommarens föreställning på Vallarna. Fyll bara i ditt namn och din mailadress nedan . Vill du dessutom få utskick hem i brevlådan, fyll även i din adress. Det är såklart helt kostnadsfritt!

Vi ser fram emot en magisk sommar!

//showtic.se/content/uploads/2018/03/jojjekund.jpg

Fyll i dina uppgifter


Vad får du med Showtics nyhetsbrev?

Älskar du också teater, show och musikal? Eller tycker du bara om att skapa minnen med nära och kära samt uppleva riktigt bra underhållning? Du är viktig för oss och vi delar gärna med oss av det senaste som sätts upp på scen.

Förköp av biljetter

Som prenumerant får du tillgång till biljetterna innan officiellt biljettsläpp. Boka bästa platserna - först av alla!

Unika erbjudanden

Som prenumerant och viktig gäst får du tillgång till förmånliga erbjudanden och sista minuten biljetter.

Dela kärleken till teater, show och musikal

Som prenumerant kommer du lite närmare artisterna, får ta del av backstageklipp och delta i tävlingar. Allt är såklart helt gratis!


Frågor och svar

Vad innebär det att Moment Group där bl.a. Vallarnas friluftsteater och Showtic ingår har personuppgifter om dig? För att förtydliga detta har vi samlat de vanligaste frågorna och svarat på dem. Har du andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakt Showtic Gästservice via mejl på info@showtic.se eller via telefon på 0771- 13 43 00 

Vad för slags personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du gör anmäler dig till nyhetsbrev, beställningar, kontaktar vår kundtjänst eller deltar i tävlingar. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Dessutom kan vi samla in vissa personuppgifter från externa källor, t.ex. kreditupplysningar och adressuppdateringar.

Hur används mina personuppgifter?

Uppgifterna används för fakturering, information och leverans av produkter, samt marknadsföring och som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Moment Group, och i förekommande fall våra samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll, annonser och erbjudanden.

Hur gör jag för att ändra eller radera mina personuppgifter?

Du har rätt att när som helst (gratis en gång om året) begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål.

Om du vill utöva dina rättigheter enligt ovan eller annars vill komma i kontakt med oss med anledning av vår behandling av dina personuppgifter kan du göra detta genom att kontakta Moment Groups Kundservice via telefon på 0771-13 43 00

Moment Groups personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Moment Group AB, Åvägen 17F, 412 51 Göteborg