Tillbaka till nyhetsarkivet

Lena Philipsson – Min Drömshow

Lena Philipsson firar 25 år som artist och har satt upp sin drömshow.

Efter stora framgångar på Cirkus i Stockholm kommer Lena Ph nu till Göteborg och tar över Rondos scen. Premiären är den 20 september. För regi och koreografi av Min Drömshow står Fredrik ”Benke” Rydman från dansgruppen Bounce och scenograf är konstnären Ernst Billgren. Manuset har Lena skrivit tillsammans med Calle Norlén och kostymerna är skapade av modedesignern Bea Szenfeld. Showen spelas in the round och inför nypremiären kommer Rondo att byggas om och scenen placeras mitt bland publiken, så att vi kommer ännu närmare Lena och får vara med i hennes drömvärld.

Showen är cirka 1 timme och 40 minuter lång, ingen paus.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.