Tillbaka till nyhetsarkivet

Wallmans Stockholm – redo för 20 nya år

Ny scen, ny inredning, ny lounge. Wallmans i Stockholm 20-årsjubilerar med en jättesatsning.

– I princip allting är nytt utom konceptet med middag och show, det ändrar vi inte på. Dessutom har vi startat TG3, en ny lounge och bar som vi tror kommer att bli ett av Stockholms nya vattenhål. Här kan man komma direkt efter jobbet och sitta och mysa, och prova spännande rätter, säger Annette Ståhl, platschef tillsammans med Martin Östmark.

I 20 år har Wallmans shower varit en populär ingrediens i Nöjesstockholm. Under alla år har man kombinerat mat och underhållning på ett mycket framgångsrikt vis.

– Men förra året stod vi vid ett vägskäl då vi inte visste om vi skulle få vara kvar i våra lokaler. När det väl var bestämt att vi skulle stanna kvar och att vi skulle satsa på en radikal förändring av lokalen, blev vi enormt motiverade. Personalen har varit otroligt engagerad och delaktig i hela bygget och just nu pyser alla över av stolthet, säger Annette Ståhl.


Häftiga färger

Wallmans är nu indelad i en restaurangdel med show och en bar/loungedel. Inredningen går i häftiga färger, bland annat i vår nya Wallmanslila, till och med köket har fått ett lila golv.

Men framför allt är det scenen som har en annan placering än tidigare.

– Vi har flyttat scenen i restaurangdelen så att sikten nu är bättre från alla bord. Våra showande artister fortsätter förstås att underhålla från både golv och scen. Och våra gäster kan fortsätta att njuta av kombinationen fantastisk mat och härlig underhållning.

Nya TG3 Bar & Lounge
Det första man möts av när man kliver in på Teatergatan 3 är TG3 Bar & Lounge, med en stor rund bar, som även ska kunna användas som scen.

– Här tar vi ingen entré. Det är bara att komma in och ta sig ett glas, efter jobbet eller senare, och kanske äta någon av TG3:s spännande rätter. I köket är personalen otroligt laddad för TG3-menyn, som ofta kommer att bytas. Tyngdpunkten ligger på nya trender vad gäller mat och upplägg, share-dining och besök av en och annan gästkock.

Noggrant utvalda

Konceptet fortsätter som förut där personalen både serverar och underhåller.

– Vi har en härligt brokig samling personligheter, alla våra anställda är noggrant utvalda, brinner för sina jobb och kan verkligen konsten att se våra gäster.

Johan Espeland, artistic director på Wallmans Stockholm, bjuder i höst på något alldeles extra.

– Johan står bakom en urspännande show som innehåller humor, sång och dans, både från scenen och runt borden. Helheten och lite att ”komma hem” står i fokus i vår stora nysatsning och det är fantastiskt roligt att vi har kunnat rusta på det här sättet. Nu får både showen och lokalen vara stjärnor och vi är redo för minst 20 år till, säger Annette Ståhl.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.