Tillbaka till nyhetsarkivet

Premiär: Tommy Körberg – ”Sjung tills du stupar”

Tommy Körberg har en karriär som är svår att beskriva i ord. Under snart femtio år har Tommy Körberg ständigt dykt upp i nya roller – som rockartist, schlagersångare, skådespelare, proggare, programledare och åsiktsmaskin. Nu senast syntes han i Melodifestivalen och igår den 13:e mars hade han en bejublad premiär på Intiman i Stockholm med sin föreställning ”Sjung tills du stupar”.

Tommy och hans fantastiska 10-mannaband har repeterat stenhårt den senaste tiden och nu var det äntligen dags att möta publiken. Och vilket mottagande han fick! Recensionerna talar sitt tydliga språk och Expressen skriver bl.a. att ”Han skapar stämning, han lockar fram skratt och sången orsakar stående ovationer. ”Aftonbladet är inte sämre och säger ” Tommy Körberg – en unik buspojke i högform. Han är unik. Missa honom inte.

Tommy Körberg en unik buspojke i högform. Han är unik. Missa honom inte. /AB
Läs hela recensionen

Han skapar stämning, han lockar fram skratt och sången orsakar stående ovationer. Det är bra, det är riktigt bra. /EXP
Läs hela recensionen

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.