Tillbaka till nyhetsarkivet

Nu gör Jill en egen show!

ShowticTV har varit och träffat Jill Johnson och känt på pulsen inför nyheten att hon sätter upp en egen show på Hambuger Börs. Tillsammans med Hans Marklund som står för regin planerar de en storslagen show!

Jill Johnson Hamburger Börs 2014, med en egen show ska hon inta Hamburger Börs scen, premiär den 23 januari.

Den 23 januari är det urpremiär för Jill Johnsons första egna krogshow på anrika Hamburger Börs i Stockholm. Det är första gången den folkkära artisten sätter upp en helt egen show och hon utlovar en välljudande helkväll med musikaliska överraskningar, rivig rock, skön country och självklart en lång rad välkända hits.

– Nu är det dags! Nu vill jag göra KROGSHOW! Jag vill visa alla mina sidor, allt ifrån den korta kjolen via den bredbenta rocken till den rootsiga countryn. Jag vill utmana mig, dig och Hans Marklund. Jag är både laddad och tänd och jag vill överraska med extra allt! säger Jill Johnson.

Föreställningen blir en musikalisk resa genom Jills breda repertoar från födelseorten Ängelholm via Melodifestivalen och vidare till Rocktåget och Nashville. För regin står välrenommerade Hans Marklund och som producent står en annan ansedd profil: Mikael Gordon Solfors.

– Det kommer bli en modern show som kommer överraska musikaliskt, visuellt och innehållsmässigt. Jill är en genuin artist som spänner över många genrer. Hon är också en av våra mest spännande och begåvade artister. Mitt ledord är “överraska mig’” och jag vill ge publiken en show som kommer att få dem att dra efter andan, säger Hans Marklund. 

Från och med den 10 september finns möjlighet att boka biljetter till showen på Hamburger Börs hemsida och Showtic.

– Inte sen de extravaganta showerna här på Hamburger Börs på 90-talet har man satsat så här – en storslagen, sexig, läcker och rockig show med ett superbt band, skickliga dansare och fräcka scenlösningar för 2014. Men det är också en show som vill beröra och nå publiken med värme, humor och musik – en upplevelse man kommer att bära med sig länge, avslutar Hans Marklund.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.