Tillbaka till nyhetsarkivet

Succépremiär för De 39 Stegen på Intiman!

Igår var det stor premiär för succékomedin ”De 39 Stegen”. Föreställningen som spelat för utsålda hus på Broadway, West End och i 70 andra storstäder har nu äntligen kommit till Stockholm och Intiman Teater på Odenplan.

Det blev en succépremiär för De 39 Stegen!

Aftonbladet ger föreställningen 4 plus och skriver bland annat:

”Underbart underhållande! Gå och se!”

”Fantastiskt sevärt”

”De 39 stegen är en lustfylld kärleksförklaring till teatern som lek.”

”Det är mycket älskvärt.”

De 39 Stegen är från början en Hitchcock film men som mycket framgångsrikt arbetats om till teaterscenen. I den svenska versionen, som regisseras av mångfacetterade Emma Bucht, möter vi Peter Dalle, Morgan Alling, Cissi Forss och Robin Stegmar. Tillsammans gör de 139 olika roller och samspelet de fyra emellan är något som imponerar kritikerna. Översättning av Johan Schildt.

På premiären minglades det för fullt och rapporterna säger att ensemblen var mycket nöjd över publikens respons och ovationer.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.