Tillbaka till nyhetsarkivet

20 års nöjeshistoria ska säljas ut!

Rea på R.E.A!

Hamburger Börs måste bereda plats för alla spektakulära kommande shower och göra sig av med flera hundra olika kostymer och scenkläder från de 15 år av R.E.A-shower.

R.E.A har ju porträtterat i stort sett alla svenska artister, så du kan hitta schlageroutfits, nyhets-uppläsarkläder, påvar och tv-kändisar, teletubbies och mycket, mycket mer.

En del kostymer är helt oanvända, då vissa nummer ströks innan premiären. Så behöver du 5 identiska ryska välsydda babushka-dräkter så ska du komma den 6 maj!

Här finns även byxor, skjortor, kjolar, kavajer och jackor som är lite extra fina –eller omgjorda så man kan snabbt slita av dem med kardborreband och överraska sina kollegor eller vänner.

Förutom alla hundratals kostymer så kommer R.E.A-gänget att vara på plats och ni kommer att kunna se bilder och videos på de olika showerna så ni kan se var och när kostymerna varit med. Det blir mer än en rea – det blir en liten fest.

R.E.A är just nu aktuella med ett 15-års jubileum på Intiman i Stockholm. Föreställningen har premiär den 25 september. I 15-års jubileumsföreställningen medverkar Anders Lundin, Sussie Eriksson, Ola Forssmed och Rachel Mohlin.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.