Tillbaka till nyhetsarkivet

5 snabba med Jessica Heribertsson

I sommar gör Jessica Heribertsson debut på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg i årets föreställning, Brännvin i kikar’n. Showtic lär känna Jessica lite bättre och känner henne på pulsen inför sommarens debut.

Jessica Heribertsson är en erfaren skådespelerska och musikalartist som har medverkat i flera succémusikaler såsom, Fame på Oscarsteatern, Grease på Göta Lejon, West Side Story på Göteborgs Operan, Rent på Göta Lejon där hon dessutom var nominerad till Guldmasken (2007) och under 2013 medverkade Jessica i Rock of Ages på China Teatern. Listan med framgångsrika roller skulle kunna göras mycket längre.

Men nu är alltså Jessica aktuell för en ny typ av roll när hon ska inta en ny scen, nämligen buskisscenen i Falkenberg. Inför debuten på Vallarnas friluftsteater har Showtic ställt fem snabba frågor till Jessica för att lära känna henne lite bättre och ta reda på hur hon känner inför sin nya roll. I årets föreställning Brännvin i Kikar’n kommer Jessica att spela Wilma, en 35-årig kvinna som bor tillsammans med sin far Våge.

5 snabba frågor till Jessica Heribertsson

1. Hur känns det att göra debut på Vallarna med buskisgänget?
Det känns spännande och läskigt, och skoj med så skojiga kollegor! Får hoppas publiken tycker jag är skoj också bara.

2. Vad är ditt roligaste scenminne?
Det är är oftast kul när något går brutalt fel och man inte kan göra något åt det. I Skönheten och Odjuret på Göta Lejon fastnade Linus Wahlgrens kostym i en av oss tjejers kostym och vi kom bara inte loss, så där stod vi och slet länge tills vi till slut gav upp och asgarvade en bra stund.

3. Vart reser du helst på sommaren?
Varberg förstås!

4. Vad ser du helst på grillen?
Vi tycker om att grilla lite bufféstyle. Majs, kryddiga korvar, halloumi. Annars är flankstek min absoluta favorit.

5.  Vad drömmer du om?
Att min familj alltid får vara frisk och just nu…större lägenhet!

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.