Tillbaka till nyhetsarkivet

Premiärreportage från Sveriges största cirkus

Sveriges största cirkus! ShowticTv var på premiären och tog pulsen på såväl publiken som cirkusdirektören! Nu är Sverigeturnén i full gång och cirkusdirektören styr sina artister och djur runt om i landet.

Cirkus är en underhållningsform för hela familjen, stor som liten. Cirkus Maximum är en svensk cirkus som förra året hade 30-års jubileum och i år har hyllats i pressen och kallats ”en show i världsklass”. Showtic-TV var naturligtvis på premiären där allt startade, i lilla Älvsered i Halland. Cirkus Maximum gör över 150 föreställningar runt om hela Sverige. Och allt detta på 6 månader. Så logistiken och planeringen bakom en sådan här turné är rätt fantastisk. I år bjuder Cirkus Maximum på flera världsartister. Den mest kända av årets artister är den världsberömda lindansaren Zhang Fan som erhållit stora internationella priser och uppträtt i såväl USA som Australien och Kina.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.