Tillbaka till nyhetsarkivet

Recensioner R.E.A.15 års jubileum på Intiman

Röda mattan var utrullad utanför Intiman på Odenplan i Stockholm. Det blev som förväntat sarkasm, humor, musik och dans – en underhållande kväll med hysteriska skratt. En föreställning mitt i prick!

Rachel Mohlin är fenomenal och levererar imitationer av kändisar på ett magnifikt sätt, såsom Lill-Babs, Annie Lööf, Gudrun Schyman, Skavlan, Ebbot Lundberg, men hennes bästa tolkning är Leif GW Perssons okända syster. Hon gör en imitation av kroppspråk, andning och uttryck nästan bättre än originalet!

Anders Lundin gestaltar skickligt sina figurer, han gör energiknippet Jonas Gardell fantastiskt och när han gestaltar Magnus Uggla med precis rätt lunk.

Sussie Eriksson står för skönsången, hon är den enda riktiga sångerskan och det visar hon också upp. Utöver det är Sussie en naturlig komiker med fenomenal timing.

Ola Forssmed har ett kroppspråk utan dess like och på sitt säregna sätt får han publiken att kikna av skratt. Ett exempel är när han gör en osynlig trollkarl, vilket han genomför i orange kroppstrumpa framför en orange bakgrund. Det måste upplevas för att verkligen förstå dess komik! En humor som Forssmed levererar på sitt utomordentliga sätt!

Skratten ekar som förväntat på Intiman under hela föreställningen! Det var verkligen jubileumsstämning under hela premiären, en glädje som publiken bär med sig hela vägen hem!

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.