Tillbaka till nyhetsarkivet

Kändistätt mingel på röda mattan inför premiären av Kom igen Charlie!

ShowticTV var på premiären av Kom igen Charlie! på Oscarsteatern och minglade på röda mattan. Häng med Peppe Bergström från ShowticTV när han träffar kändisar och tar pulsen på regissören Peter Dalle.

När det var dags för premiär av Kom igen Charlie! på anrika Oscarsteatern i Stockholm var det många människor som var nyfikna på denna teaterföreställning som är baserad på föreställningen ”The Foreigner”. ShowticTV var såklart på plats på Oscarsteatern och minglade på röda mattan tillsammans med många välkända ansikten från en rad olika scener och sammanhang. Det var höga förväntningar på såväl föreställningens manus som på prestationerna från den mycket begåvade ensemble där bland andra Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och Claes Månsson ingår.

Peppe Bergström från ShowticTV tog pulsen på regissören Peter Dalle och även på några av alla premiärgäster på Oscarsteatern, han fick sig pratstund med Morgan Alling, Björn Kjellman mf. Hela klippet ser du nedan!

 

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.