Tillbaka till nyhetsarkivet

Orup överraskar Carola med Främling i Så mycket bättre

Orup gör ingen besviken och på lördagskvällen bjöd artisten på en fantastisk version av Carolas låtklassiker Främling.

Orup tolkar Carola och hennes ”Främling” i ”Så mycket bättre”

Vill du se mer av Orup så är du välkommen till Hamburger Börs under våren där Orup bjuder på hela sin låtskatt från mitten av 80-talet fram till nu. Sveriges popkung levererar en rejäl hitkavalkad från sin imponerande karriär. Nypremiären den 16 januari på Hamburger Börs.

Lyssna på Orups tolkning av Carolas hit Främlig och alla andra låtar som tolkats från de medverkande artisterna, Amanda Jensen, Ola Salo (The Ark), Kajsa Grytt (Tant Strul), Love Antell (Florence Valentine) och Johan T Karlsson (Familjen).


Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.