Tillbaka till nyhetsarkivet

Peter och Brunos succé på China Teatern!

Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis lärde känna varandra när de hade huvudrollerna som Drew och Stacee i musikalen Rock of Ages som spelade på China Teatern under 2013.

Under den här tiden blev de väldigt nära vänner och publiken fick också upp ögonen digitalt för de i deras återkommande youtube-serie ”veckans video”. Just nu kan man se Peter Johansson i Queen föreställningen Champions of Rock som går på stor Sverigeturné. Och ni vet om att båda två har haft huvudrollen i Queen-musikalen ”We Will Rock You”?

Men Peter och Bruno fick inte riktigt nog av varandra på scenen och bestämde sig för att göra en exklusiv spelning på China Teatern i Stockholm. Och naturligtvis blev namnet på föreställningen ”Peter och Bruno live på China”. Showtic-TV ville naturligtvis vara med på denna kväll och här nedan hittar du reportaget.

Nu håller vi här på Showtic tummarna att killarna bestämmer sig för fler spelningar.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.