Tillbaka till nyhetsarkivet

Carola på Orups premiär på Hamburger Börs

Orup är högaktuell med sin medverkan i TV4 och Så mycket bättre där han redan gjort några klassiker i form av Amanda Jensens ”Magiker” (Illusionist) och Ola Salos ”Ekokammare” (Echo Chamber). Men Orup spelar också sin hyllade show på Hamburger Börs, Viva La Pop. ShowticTV var på premiären och träffade Orup några minuter innan han gjorde entré på Börsens scen.

Höstens biljetter är mer eller mindre slut och trycket på våren är smått otroligt. Under premiären på Hamburger Börs var vi på plats med Showtic-TV och tog pulsen. I vimlet syntes såväl Carola som Tobbe Trollkarl och Sofia Wistam. Och vi fick också en kort pratstund med Orup precis innan han skulle upp på scen. Se mötet med Orup nedan!

Viva La Pop baseras naturligtvis på Orups alla stora hits och han gör det med ett 12-manna band av yttersta klass. Vi som var på plats imponerades över spelglädjen, svänget och de stående ovationerna redan från första numret. Tidningarnas recensioner för Orup och Viva La Pop på Hamburger Börs kan ni läsa om här /länka till artikeln om recensionerna/. Genomgående höga betyg och lovord.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.