Tillbaka till nyhetsarkivet

Magiska recensioner för Labero och The Theatre!

Labero gästar Göteborg och Gothia Towers nya superarena The Theatre. Arenan har nu äntligen stått värd för sin första premiär och magiska Joe Labero och hans show Inferno gör ingen pyroman besviken. Gothia Towers formligen exploderar framför våra ögon.

Det märks att The Theatre och Gothia Towers har stora ambitioner att ge västkusten en dos av Las Vegas och vi som var på plats kan verkligen skriva under på att man kommer lyckas. Man bjuder på en helhetsupplevelse där menyn är gjord av självaste OS-kock-medaljören Krister Dahl.

Labero har med sig Burnt out Punk som är ett cirkuskompani vars främsta uttryck är cirkus, eldkonst och galen komedi. Det är en show med högt tempo och energin är maxad från första sekund och under hela de 100 minuter som showen pågår.

Labero är som sagt först ut på denna nya arena och kommer direkt från sin föreställning på klassiska hotellet The Raffles i Singapore. Biljetterna till The Theatre och Laberos eldsprakande Inferno har gått som smör i solsken och de fina recensionerna som kom i tidningen efter premiären beskrev känslan väldigt fint. Fyra getingar i Expressen bland annat. Grattis säger vi!

Läs mer på expressen.se här >>

Läs mer på gp.se här >>

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.