Tillbaka till nyhetsarkivet

Jill Johnson turné inför premiären

Jill Johnson har spelat för utsålda hus på Hamburger Börs i Stockholm under våren 2014 och därefter på Rondo i Göteborg under hösten 2014/2015. Nu ska Jill ut på Sverigeturné med sin första egna show – på fredag den 6 februari gör Jill entré på scenen i Alingsås.

Jill Johnson

Nu har Jill Johnson börjat med nedräkningen för premiären på sin turné med showen – JILL.

Jill har med sig högklassiga dansare och bjuder på en show med sina egna countryhits i kombination med andras favoriter som hon tolkar på ett utomordentligt sätt. Det bjuds verkligen på show från början till slut när Jill fått bestämma, självklart i samråd med regissör Hans Marklund!

Det sparas inte på något, scenkläderna som är designade av ingen mindre än Lars Wallin har skräddarsytts för showen. Jill har jobbat ett tag med Lars Wallin nu och det hon framförallt uppskattar med hans arbete är hans noggrannhet, han tänker på varenda detalj och hans förmåga att lyckas få fram det kvinnliga uttrycket. Jill älskar scenkläder och att få göra det lilla extra när det är show, även om hon själv påpekar att hon inte är fåfäng. Att Jill har en magisk sångröst och kan dansa, det har hon visat prov på vid flertalet tillfällen tidigare. En utmaning inför den här showen jämfört med hennes tidigare konserter och spelningar har varit att ha ett manus med mellansnack där Jill gärna visar sin humoristiska sida i kombination med en del privata inslag. Det som initialt var en utmaning har nu blivit ett lika naturligt inslag för Jill som sången.

Jill kommer under veckan slipa på detaljerna, scenen ska byggas upp i Estrad i Alingsås och kläderna ska strykas och paljetterna ska finjusteras. Allt kommer vara perfekt på fredag när Jill gör entré på scenen!

Turnépremiären är den 6 februari i Estrad, Alingsås och avslutas den 19 april på Cirkus i Stockholm. Jill kommer att besöka 22 städer och ha 35 spelningar. Det är biljettrusning och flera datum är redan slutsålda – boka biljetter snart för att säkra din plats!

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.