Tillbaka till nyhetsarkivet

Tommy Körberg – heter det Ramlösa eller Rammlösa?

Tommy Körbergs hyllade föreställning Sjung tills du stupar kommer och gästar China Teatern i Stockholm under den begränsad period under våren. ShowticTV var på plats och träffade Tommy inför premiären.

Tommy Körberg har haft nypremiär på sin föreställning ”Sjung tills du stupar” på China Teatern. Showtic-TV var naturligtvis på plats för intervju. En intervju som förutom klipp från föreställningen även innehåller en livlig diskussion kring hur man uttalar Ramlösa…

Ja, kolla själv. Tommy har kört den här föreställningen på Intiman och China Teatern förra året. Men denna gång är det verkligen en nystart med nya låtar och ett nytt stjärnskott vid sin sida, 25 åriga Cosima Lamberth.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.