Tillbaka till nyhetsarkivet

Se upp Stockholm – nu blir det hans sista revy

Nu är det klart att Tomas tar sin föreställning vidare till huvudstaden och fina Intiman Teater vid Odenplan. Den 2 oktober äger premiären rum och man kommer att spelas fre-sön tom 5 december.

Det kommer bli en föreställning som ingen annan. Med finurliga scenlösningar, humor, musik och sång, kittlande överraskningar och mycket hjärta. Tomas vill som alltid – på ett djupare plan – roa, så det blir både skratt, tårar och jubel. Vi får möta Tomas och flera av hans älskade figurer som ”Kyparn”, ”Stintan” och ”Clownen”, men vi får även göra flera nya bekantskaper. Det blir en summering av deras livsresa och en glimt av vad som väntar.

För exakt 25 år sedan gjorde Tomas von Brömssen sin allra första revy. Det blev en formidabel succé som spelades i över ett år i Göteborg innan den flyttade vidare till både Stockholm och Oslo. Nu är det alltså dags igen.

Varmt välkomna till Intiman och till Tomas sista Revy!

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.